01.12.2008 12:11

Hargitai Bea, alias Senorita Szöszi

  Flattr this
 

Utazó-valóságshow Hargitai Bea főszereplésével, Dél Amerikában. Hogyan boldogul a szőke nő mintaképe ezer kilóméterekre Budapesttől és az európai kényelemtől.

Hargitai Bea

Hargitai Bea

A produkció Hargitai Bea magyar modell kalandjait mutatja be Kolumbiában, ahová szerelméhez, a dél-amerikai szappanopera sztár Alejandro Martinezhez utazott. Nemcsak a szerelmespár mindennapjait, de a kolumbiaiak színes kultúráját és az ország mesés tájait is megismerhetik a nézők a képernyőn az egyedi és tartalmas szórakozást ígérő sorozatból.

A műsor készítői hosszas kutatómunkát végeztek az országról a kint élő magyarok és bogotai barátok segítségével.
Ennek köszönhetően Bea és szerelme útját követve a nézők is eljuthatnak velük együtt Bogotától Cartagénán át a Karib tenger partjára, az egészen délen fekvő Letiziába és az esőerdőkig is.

Rendkívül izgalmas nyomon követni, ahogy Bea napról napra új felfedezéseket tesz az ott élők életéről, megismeri az európaitól látványosan eltérő kultúrát, és végre a nézők is megtudhatják, mennyi a valóság mindabból, amit a dél-amerikai sorozatokban látunk erről az országról. Bea megismerkedik az ételekkel, a spanyol nyelvvel és még a dél-amerikai táncokat is igyekszik elsajátítani.
forrás: [port.hu]

A sorozat vasárnaponként, 18:30-tól (CET +1) nézhető a tv2-őn.



volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 26. péntek,
Ma Ervin, holnap Zita, Mariann ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Jet Li, Kukorelly Endre, Szörényi Levente.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások