15.11.2008 10:57

Celeb vagyok 2.: Keleti Andrea lett a dzsungelkirálynő!

  Flattr this
 

A Celeb vagyok ments ki innen sorozat második legnépszerűbb szereplője Szőke András lett, az utolsó adásban a legkevesebb SMS-t Rippel Ferenc kapta, aki aztán így harmadikként végzett az RTLKlub „Celeb vagyok, ments ki innen!” című műsorában!

Az utolsó Celeb vagyok ment ki innen! című produkció második szériájának utolsó adásában úgy tűnt Keleti Andrea, Rippel Ferenc és Szőke András sikeresen elfeledte, – még, ha pár percre is - hogy ők most egymással harcolnak.

De hamarosan jött a hidegzuhany, ami egy férgekkel, kígyókkal, pókokkal teli gömbben zúdult Szőke András fejére, aki nagyon hősiesen viselte megpróbáltatásait.

Majd következett Rippel Ferenc, aki egy „bárba kapott meghívást. Persze őt nem tévesztette meg a koktélok sokasága. Kellő undorral az arcán, de elszántan fogyasztotta el a májból és málnából álló turmixot. Befogott orral, de megitta a nyers szívvel ízesített „üdítőt” is. Még a csirkebéllel megspékelt itókát is bevette a gyomra. A gyomorral kevert gyümölcsmix azonban már Feri képességeit is meghaladták.

Ezután már csak Keleti Andreának kellett kiállnia a próbát. Testre szabott feladatot kapott, táncolnia kellett. A baj akkor jött amikor elvétett egy lépést. Ilyenkor mindenféle lötty, és miegymás folyt a fejére. Persze Andreának a kedvét ez sem vette el, hiszen legalább táncolhatott.

Ezután Balázsék szomorúan közölték a hírt, Rippel Ferenc nem indulhat a dzsungel királya címért, mert a három celeb közül ő kapta a legkevesebb szavazatot.

Keleti Andrea, aki elnyerte a Dzsungel királynője címet, isteninek minősítette a dzsungel körülményeket, Szőke András pedig ennek örömére beváltotta ígéretét és táncra perdült vetélytársnője tiszteletére.
forrás: [blikk.hu]



volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 27. szombat,
Ma Zita, Mariann, holnap Valéria ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Sztevanovity Dusán.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások