01.12.2008 11:06

Fogd a pénzt és fuss - Peller befutott

  Flattr this
 

Retrós főcím, új szőke: Jól boldogul Peller Mariann a Fogd a pénzt és fuss című tévés kvízjátékban. A széles mosolyú szőke hajú Peller Mariann Lilu után és Vágó helyett szórakoztatja a RTLKLub délutáni műsorsávjának nézőit.

Meglepő módon az RTL Klub nem a megszokott 20-30 képernyőarca közül választott ki egyet az új műsorra, a Fogd a pénzt, és fuss!-ra, és nem az elmúlt két évben Jolly Jokerként használt Sebestyén Balázst dobta be, hanem egy jobbára ismeretlen nőt talált erre a munkára. Peller Mariann a Külkereskedelmi Főiskolán végzett, 25 éves, jelenleg Színművészeti Egyetemre jár, és mint mondja, mindig műsorvezető szeretett volna lenni. Koós György rendező szerint a műsorvezető fantasztikus: „Ahhoz képest, hogy most debütál a képernyőn, mintha tíz éve csinálná!” - lelkendezett.

A műsor első része egyfajta talkshow, beszélgetünk a témákról, ekkor még van idő erre. Mindenki magából kiindulva próbálja megtippelni, mint válaszolt a többség egy-egy kérdésre. Az izgalmak pedig fokozódnak, mivel akár 1,5 millió forintot is haza lehet vinni. Persze előfordult, hogy üres zsebbel ment haza játékos, ugyanis aki a legvégső kérdést elhibázza, mindent elbukik" - mesélte.

hogy is megy ez?!
Ebben a műsorban négy játékos küzd: az első hat kérdésre a válaszokat egy közvélemény-kutató cégtől kapta a produkció, tippelni kell. A magyarok hány százaléka gondolja magát okosabbnak a főnökénél? Az ország lakosainak hány százaléka szeretkezett már a munkahelyén? Ilyesféle kérdések érkeznek, így a néző megtudja, mit gondol erről a szereplő, és mit gondol az ország többsége. Innen két játékos jut a második fordulóba, ahol gyors, pörgős, tudásalapú kérdésekre kell válaszolniuk. Mindkettőjüknek kétszer 45 másodperc áll rendelkezésre, aki több pontot gyűjt, az szállhat versenybe az 500 ezer forintért és az egymilliós jackpotért. A második és a harmadik forduló tudásalapú, aki olvasott, jó versenyzőtípus és még szerencsés is, nagyobb summával mehet haza.
forrás: [origo.hu]

A Fogd a pénzt és fuss című műsort hétfőtől péntekig, délután 17:25 órától (CET +1) vetítik az RTLKlub.



volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. március 28. csütörtök,
Ma Gedeon, Johanna, holnap Auguszta ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: .

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások