2010 július 27. kedd

Dulakodás okozta a pánikot a Love Parade-n

Szombat óta minden hírcsatorna arról beszél/ír, hogy mekkora pánik tört ki a duisburgi technofesztiválon. De hogy a pánik mitől tört ki nem beszélt senki, ma találtam végre egy utalást, hogy mi lehetett a gond.

Kategória: FŐOLDAL

2010 július 26. hétfő

i-Doser, a digitális drog

Elvileg vannak olyan hangok amit nem hallunk de az agyra hatással van, és ezzel érjük el a kívánt hatást, Így lesz villódzó stroboszkóp, kiszáradt torok, felpörgött érzékek, végtelen boldogságérzet a zajokból.

Kategória: FŐOLDAL

2010 június 17. csütörtök

Újabb torrent és p2p razzia Magyarországon

Újabb fájlmegosztó - fájlcserélő oldalak/szerverek ellen indított eljárást 2010 június 16-án a magyarországi rendőrség rendőrség.

Kategória: FŐOLDAL

2010 június 10. csütörtök

Legyél foci vébé kommentátor

Írje egy e-mailt az m1-nek és közvetítheted a meccseket mint Knézy, Vitray, Hajdú B., vagy Gundel Takács... Cím legyen: legyenoniskommentator@mtv.hu subject legyen: „Jó estét, jó szurkolást!”.

Kategória: FŐOLDAL

2010 június 03. csütörtök

Dragracing 2010 - az első infók

A Chevrolet helyett az Opel neve fémjelzi a 2010-es szatmárnémeti Dragracinget. A reptéri autós hajcihőre idén több résztvevőt és nézőt várnak mint amennyien tavaly voltak, lesz minden, mi autós szívnek kedves.

Kategória: FŐOLDAL

2010 június 02. szerda

Minimal mass, A legkisebb tömeg - csütörtökön Szatmárnémetiben

Bringások szerveznek figyelemfelkeltésképpen egy „Minimal Mass”-t Szatmárnémetiben. Ennek lényege, hogy szabályosan közlekedve, a forgalmat nem zavarva kerékpároznak, és csupán feliratok révén juttatjuk kifejezésre kívánságaikat. Aki csatlakozni kíván hozzájuk, kerekezzen velük 2010 június 3.-án, csütörtökön, délután fél hat és fél hét között.

Kategória: FŐOLDAL

2010 május 31. hétfő

Családi hétvége Szatmárnémetiben, Szandival és Caramellel

Szandi, Caramel és Somló Tamás is ott lesz a szatmárnémeti Családi Hétvége és Gyermeknap rendezvényein a Kossuth kertben. Lesz főzőverseny is, ami azért fontos, mert oda a 25ora.ro csapata is benevezett!

Kategória: FŐOLDAL

2010 május 28. péntek

Készülődhetnek a Félszigetelők!

Négynapos „fesztigyál” vár a 2010-es Félsziget látogatóira, a marosvásárhelyi, augusztus 26-29 közötti Kis-Szigetre sok nagy nevet várnak el, páran már visszaigazolták jövetelüket és megvannak a jegyárak is.

Kategória: FŐOLDAL

2010 május 28. péntek

Találd meg a Red Bull Shotot

Érdekes lehet ez az interaktív videós reklámjáték... A videóban elrejtett Red Bull flaskát kell megtalálni, a jutalom egy újabb videó, ahol megint lehet az újabb Red Bull Shotot keresgélni. Időtöltésnek jó, hajrá hát!

Kategória: FŐOLDAL

2010 május 26. szerda

Gyalogló-maraton a hátrányos helyzetű gyerekekért

A Szatmárnémeti Caritas 2010 június ötödikén, negyedjére szervezi meg a gyalogló-maratont, a részvételi díjból befolyó pénzből 442 hátrányos helyzetű gyerek sorsán javítanak.

Kategória: FŐOLDAL

2010 május 24. hétfő

Focivébé 2010: Dél-Afrika

Egy hónapon át a focié lesz a sportban a főszerep, hiszen megint eltelt négy év, itt a világbajnokság ideje. 2010 június 11. – július 11 között a Dél-Afrikai Köztársaság lesz a házigazdája a világ legnagyobb futball-eseményének.

Kategória: FŐOLDAL

2010 május 20. csütörtök

Veterán-autó kiállítás lesz Pusztadarócon!

Veterán és nem muzeális jellegű autók kiállítása lesz megtekinthető 2010 június 5-6 között a Szatmár megyei Pusztadarócon.

Kategória: FŐOLDAL

2010 május 19. szerda

Megasztár 5: A leghülyébbek I.

Aki nem szokott tévézni, vagy pont nem jön össze neki, hogy a Megasztár idejére a képernyő elé üljön, vagy szereti visszanézni az antitalentumokat, az megteheti most. Itt vannak a szerintünk legviccesebbek!

Kategória: FŐOLDAL

2010 május 17. hétfő

Lovasprogram Csanáloson

Csanáloson rendez Országos Lovastorna Bajnokságot és versenyt a szatmárnémeti Galopp Egyesület 2010 május 22-én, szombaton, délelőtt tíztől.

Kategória: FŐOLDAL

2010 május 13. csütörtök

Idézetek Fala Nagykárolyban

Mindenkinek van kedvenc idézete. A nagykárolyiak most a tiedre kíváncsiak, te meg talán a másokéira. Ezért találták ki az Idézetek Falát.

Kategória: FŐOLDAL

2010 május 03. hétfő

Verés lesz a vége: Full Fight 2

A tavalyi első kiadás után, idén itt a K1-es bunyósokat ringbe hívó Full Fight Gála második szervezése, ezúttal a Traian Vuia Kollégiumba várják a sportág iránt érdeklődőket.

Kategória: FŐOLDAL

2010 április 30. péntek

Keresztes Ildikó, Proconsul, Connect-R, Smiley és Moonyard a Városnapon

Egynapos városnapi ünnep várja a szatmárnémetieket (és nemcsak), 2010-ben, a főtéri koncerteket május 29-ére, szombatra szervezik. Lesz viszont „Zutphen hét” és Pálinka fesztivál.

Kategória: FŐOLDAL

2010 április 28. szerda

Strong Man Show Nagykárolyban

Május elsején Nagykároly rekorder lesz az egy négyzetméterre eső izomcsomók számában, ugyanis erős-ember versenyt rendeznek a városban. Mégpedig délután kettőtől a Termál Strandon.

Kategória: FŐOLDAL

2010 április 27. kedd

Vakáció és Utazás Kiállítás, harmadjára

Házhoz jönnek idén is a nyaralási lehetőségek. Aki egy helyen szeretne sok kikapcsolódási lehetőséget megtalálni, az ne hagyja ki a május 7-9 között tartott szatmárnémeti Holiday & Travel Expót!

Kategória: FŐOLDAL

2010 április 21. szerda

Flash mob a Dacia szállóért

Április 22-én, csütörtökön délután fél héttől flash mob lesz a szatmárnémeti Dacia szálló előtt, annak érdekében hogy a szálloda, felújítása után is ugyanolyan szép legyen, mint amilyen volt!

Kategória: FŐOLDAL

2010 április 19. hétfő

Pünkösd-hétfő szabadnap

Kiss the cook!

Egy 2008-ban elfogadott törvény szerint 2009-től Romániában is hivatalos munkaszüneti nap a Pünkösd-vasárnapot követő hétfő. Úgyhogy május végén lehet menni hosszú-hétvégézni, wellnessezni, vagy flekkenezni!

Kategória: FŐOLDAL

2010 április 15. csütörtök

Alakul a 2010-es agárdi Part Fesztivál

Az agárdi fesztiválszervezők voltak a leggyorsabbak idén, már áprilisban bejelentették milyen fellépőkkel, milyen egyéb programokkal várják a fesztiválzabálókat.

Kategória: FŐOLDAL

2010 április 13. kedd

VI. EMI-tábor Gyergyóban

Az Erdélyi Magyar Ifjak 2010. augusztus 11-15. között, immár hatodik alkalommal szervezi meg nagyszabású nyári rendezvényét, az EMI-tábort.

Kategória: FŐOLDAL

2010 április 08. csütörtök

Nagykároly Kulturális Napjai 2010: idegenben játszák

A nagykárolyi kultúra szélesebb körű népszerűsítése érdekében, idén Mátészalkán rendezik meg a Szatmár megyei kisváros kulturális napjait, április 16 és 17 között.

Kategória: FŐOLDAL

2010 március 31. szerda

Szatmárra jön DJ Optick

Április első hétvégéjének legnagyobb szatmári bulija lesz fellelhető vasárnap este a Voodoo Clubban, a város legújabb klubjában DJ Optick mester zenél majd.

Kategória: FŐOLDAL

2010 március 24. szerda

Antena 3: Top Gear - romániai kabriók

Péntek este, azaz március 26-án este tizenegytől vetíti az Antena3 a világ legnézettebb autós magazinműsorának egyik Romániában forgatott részét.

Kategória: FŐOLDAL

2010 március 22. hétfő

Earth Hour: Kapcsold le te is a villanyt!

Március 28-án a világ ezer városában fogják lekapcsolni egy órára a villanyt este fél kilenckor, mintegy figyelemfelhívásként az éghajlatváltozásra és annak veszélyeire. Ne maradj ki te se!

Kategória: FŐOLDAL

2010 március 16. kedd

A tíz legjobb Facebook játék

Most sem unalmasak a legnagyobb szocializációs oldal játékai, de idén (na jó, legkésőbb 2011-ben), majd jönnek az olyan összetettebb gammák mint a Civilizations, vagy a C&C. Ma viszont még ezek mennek:

Kategória: FŐOLDAL

2010 március 10. szerda

XX. Debreceni Tavaszi Fesztivál 2010

A huszadik Tavaszi Fesztivál a magyar művészvilág legnagyobbjait és a világ neves sztárjait hozza el Debrecenbe! Március 15. és április 2. között 11 program közül válogathat a közönség.

Kategória: FŐOLDAL

2010 március 08. hétfő

82. Oscar 2010: Lebombázták az Avatart

Bombák Földjén: Kathryn Bigelow és Mark Boal        

A bombák földjén kapta a legjobb film és a legjobb rendezés díját (plusz négy másikat), míg az Avatarnak be kellett érnie három technikai díjjal. A legjobb színész Jeff Bridges lett, a legjobb női alakításét Sandra Bullock vihette haza az aranyozott szobrocskát.

Kategória: FŐOLDAL

2010 február 19. péntek

Gólya-szépségverseny döntő az Insomniában

Zenés-táncos műsorral egybekötött döntőt szerveztek péntek estére a szatmárnémeti gólyák számára, a középiskolás elsőévesek szépségversenyének döntőjére minden bizonnyal ezrek lesznek kíváncsiak.

Kategória: FŐOLDAL

2010 február 15. hétfő

A verespataki Avatar - VIDEO

Romániai környezetvédők párhuzamot vontak a James Cameron féle Pandora bolygó ásványkincsei és az erdélyi Verespataknál tervezett aranykitermelés között, egy videó erejéig.

Kategória: FŐOLDAL

2010 február 12. péntek

The Cranberries: Először Romániában

2010 júliusában, Bukarestben fogja tartani első romániai koncertjét a The Cranberries. Az indie-pop, rock, post-punk stílusban zenélő írek a kilencvenes évek szárnyalása után idén álltak össze újra.

Kategória: FŐOLDAL

2010 február 10. szerda

Ghánai versenyző a téli olimpián

Párduc a hóban

Minden bizonnyal az emberi kitartás jelképe lesz a Vancouver-i téli Olimpia ghánai versenyzője, aki országát a Ghánai Síegyesület elnökeként és egyben egyetlen tagjaként képviseli majd alpesi műlesiklásban.

Kategória: FŐOLDAL

2010 február 05. péntek

Paco de Lucía a Debreceni Tavaszi Fesztiválon

Paco de Lucía lesz a legnagyobb név a 2010-es évi Debreceni Tavaszi Fesztiválon. Húzónév lévén sajnos ő lesz egyben a legdrágább fellépője is a márciusi előadássorozatnak, a flamencogitáros március 27-én tart koncertet a debreceni Főnix Csarnokban.

Kategória: FŐOLDAL

2010 február 04. csütörtök

Oscar 2010: Kilenc jelölést kapott az Avatar

Idén március hetedikén osztják az Oscar szobrocskákat, a 2010-es lesz a 82.-ik Oscar díjkiosztó gála. A legtöbb díj várományosa James Cameron Avatarja, a kéklényes filmet kilenc kategóriában jelölték.

Kategória: FŐOLDAL

2010 február 02. kedd

52. Grammy 2010: Beyonce tarolt

Tízből hat díjat zsebelt be a 2010-es, sorjában az 52.-ik Grammy díjkiosztón Beyonce. Többek között az Év dala és a Legjobb női pop énekes kategóriában is őt tartotta legjobbnak a zsűri.

Kategória: FŐOLDAL

2010 január 27. szerda

Hans Lindner Ötletbörze 2010

Négy részre osztva kínálja szolgáltatásait a 2010-es Ötletbörzén a szatmárnémeti Hans Lindner alapítvány. Azok a diákok, akik szeretnének a versenybe beiratkozni, még részt vehetnek két felkészítőn a projekt leadása előtt.

Kategória: FŐOLDAL

2010 január 22. péntek

Bukarestben fog koncertezni az AC/DC

Egy hónap alatt elkelt a 2010 május 16-i, bukaresti AC/DC koncertre kiadott jegyek legjava. Óriási az érdeklődés az ausztrál rockerek iránt, a 2010-es fellépés nem lesz kacsa mint amilyen egy 2009-re meghirdetett koncertjük volt.

Kategória: FŐOLDAL

2010 január 18. hétfő

Éves horoszkóp 2010

A Kos nem bírja egyedül, a Bikának cselekednie kell, a Szűz nagy döntések előtt áll, a Nyilas robbanni kész 2010-ben. Itt a nagy, egész éves nyugati horoszkóp 2010-re, minden csillagjegyre.

Kategória: FŐOLDAL

2010 január 03. vasárnap

2000 - 2009: Ez történt a duplanullás évtizedben

A XXI-ik század első évtizede nem volt unalmas annak, aki kinézett az ablakon, bekapcsolta a tévét, vagy párszor fellépett a netre. Volt itt minden, a prímet mégis az űrkutatás, az internet és a szoftverek fejlődése vitte. Meg Obama.

Kategória: FŐOLDAL

2010 január 01. péntek

Boldog Új Évet mindenkinek!

Boldog, megvalósításokban gazdag Új Évet Kíván minden új és visszatérő olvasójának a 25ora.ro szerkesztősége! Legyen olyan éve mindenkinek amilyet szeretne!

Kategória: FŐOLDAL

2009 december 28. hétfő

Szilveszteri verses SMS-ek

Szilveszteri, újévi smsek. Rengeteg aktuális sms szilveszteri, újévi témakörben, de e-mailben is elküldheted őket. Találd meg a kedvedre valót te is, van itt minden mint a karácsonyfán! Szilveszteri, újévi sms-ek számtalan.  

Kategória: FŐOLDAL

2009 december 08. kedd

Jön a Karácsony, jön az internetes átverések ideje

Az ünnepek előtt az internet létezése óta minden évben nőtt a netes átverések száma, a cybertér kalózai ilyenkor mindig gazdagabb zsákmányra számítanak, figyeljen mindenki nagyon hol vásárol és milyen oldalakon adja meg személyes adatait.  

Kategória: FŐOLDAL

2009 december 06. vasárnap

Nokia N900, Romániában 2009 decembertől

A finn gyártó új vezértelefonja az N900 nevet viselő kéziszámítógép hivatalosan 2009 december 10-től lesz hivatalosan is kapható a romániai Nokia-forgalmazóknál.  

Kategória: FŐOLDAL

2009 november 30. hétfő

H1N1: Milyen lesz, ha meglesz?

Olyan mint egy megszokott meghűlés, a legtöbben kedvtelenségre, lázra és izületi fájdalmakra panaszkodtak. A legtöbb új influenzás beteg egy héten belül javulást tapasztal az állapotában.  

Kategória: FŐOLDAL

2009 november 29. vasárnap

Neten él tovább a Danubius és a Sláger

Internetes rádiókká devanzsált a két frekvencia-fosztott magyarországi rádióóriás. A Sláger és a Danubius egyaránt a neten folytatja.  

Kategória: FŐOLDAL

2009 november 23. hétfő

NemFM: Igen!

Míg november 18 - a Sláger és a Danubius rádiók megszűnése miatt -, szomorú nap a magyarországi rádiózásban, örömünnep a romániai magyar rádiózásban, mert beindult a NemFM.  

Kategória: FŐOLDAL

2009 november 17. kedd

Végleg elhallgat a Danubius és a Sláger

Némaságra ítélve egy darabig

Most már biztos, hogy 2009 november 18-án éjfélkor elhallgat a Danubius és a Sláger Rádió, miután a Budapesti Fővárosi Bíróság Gazdasági Kollégiuma november 11-én elutasította a magyarországi rádió túlélést jelentő utolsó kérelmét is.  

Kategória: FŐOLDAL

2009 november 13. péntek

Péntek 13: Búúú!

Ha a hónap tizenharmadik napja péntekre esik, az balszerencsét hoz, hiszi a Föld népességének tíz százaléka. Pedig nem is...  

Kategória: FŐOLDAL