2009.01.05 11:07

Mérleg horoszkóp 2009

  Flattr this
 

Nyugati horoszkóp
Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

2009 a szerelemben
A Mérleg bőkezű ember lesz, leginkább érzelmi téren. Szeret szeretni és el is várja azt, hogy viszontszeressék. Szeressen mindent és mindenkit a környezetében és meglátja a viszont-szeretet sem marad el. A szerelem 2009-ben beteljesítheti a legnagyobb vágyait is.
Legyen azért óvatos, ne csak a szívére hallgasson, figyeljen oda mit súg az esze. Ne legyen kalandorok és érzelmi illúzionisták áldozata.

2009 az egészségben

Az egészségügyi gondok ebben az évben bizony utolérhetik a Mérleget ebben az évben. Ne halogassa meglátogatni az orvost, lehetőleg háromhavonta. Pszichikai állapotod nem lesz épp a legjobb, ezért legyen sokkal lazább és relaxáltabb. Csinálja azt amit szeret, a kikapcsolódás sohasem árt. Menjen színházba, moziba vagy éppen táncolni.

2009 a pénz és karrier terén

Ez az év pénzügyi téren nagyon jónak ígérkezik. Jól mennek a Mérleg dolgai, pénzből sem szenved majd hiányt, és megengedheti magának, hogy értékes dolgokat vásároljon.
Ne ugorjon bele komoly döntésekbe 2009-ben, előbb konzultáljon valakivel, aki kicsit többet ért a dolgokhoz.
forrás: [twice.hu]mindjárt lesz:

Following Brancusi 2019BRBB
2020. november 28. szombat,
Ma Stefánia, holnap Taksony ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Anna Nicole Smith, Bozsik József, Chamillionaire, Ed Harris, Gozsdu Elek, Kéri Kitty, Komár László, Rúzsa Magdi, Tamás Gáspár Miklós.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?régi szavazások