2010.01.18 05:31

Kos horoszkóp 2010

  Flattr this
 

Nyugati horoszkóp
(március 21. - április 20.)

A Kos felfogta az elmúlt év tapasztalataiból, hogy egyedül nem élhet, egyedül nem lehet boldog, az ember társas lény.

A Kos számára a 2010-es év első harmada tele lesz idegességgel. Botrányokba keveredhet, amelyet a pénz és a szex okozhat. Nem vagy hajlandó sok kompromisszumot kötni, ezért sokat vitatkozik a körülötte lévőkkel. Ne engedje magát felbosszantani, munkahelyi dolgait ne vigye haza.

A makacsságnak köszönhetően márciusban eléggé fáradtnak érzi majd magát a Kos, ezért jobb kerülni a kockázatot. Mégis legtöbbször inkább a nyugodtságot válassza. Sokat nem kell aggódnia, nyárra a Kos kilábal ebből a felemás helyzetből és új köntösben mutatkozhat.

Mindig tartson tartalékot úgy az anyagiakat mint az érzelmi életét illetően, így az esetlegesen rossz befektetései okozta gödörből ezzel könnyebben kilábalhat.

A Mars bolygó a Nyilas jegyébe lép át és ott is marad egészen szeptember 7-ik, így erős köteléket alkot a Plútóval. Ennek köszönhetően a lobbanékonyság is odébb költözik. Igaz, hogy a szex és a sport is jelentős szerepet kap 2010 nyarára a felnőtt Kosok számára, de csak akkor ha elegendő energiát biztosít a mindennapi feladatok elvégzéséhez és jól jött ki a tavaszi pangásból.

Képbe jöhetnek hosszú utazások, erős barátságokat köthet külföldi emberekkel és nem feltétlenül csak Bakokkal. Ez megerősíti a tanulási vágyat is, ezért az egyetemisták és iskolások rendkívül ambíciósok lesznek 2010-ben.

A Kosok érzelmi élete 2010-ben tele lesz kalandokkal. A Kos nők külföldi pasikkal lépnek kapcsolatba, a Kos pasik külföldi nőkkel. A családi élet is felvirágzik, leginkább május után. A nőtlen pasik olyan otthont keresnek, ahol sok a gyermek, vagy akár házasságba is léphetnek, tőlük szokatlan módon.

A Kos jegyében születettek egészsége leginkább március végétől szeptember elejéig kitűnő lesz. Egészségi állapotukhoz az is hozzáadódik, hogy sokat sportolnak, nagy élvezettel. Ám ősztől jöhet a feketeleves, főleg szeptember 7 és október 28 között kell odafigyeljenek a Kosok az egészségükre, őszi-téli túlterheltség veszélye forog fenn az év végére!



volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 18. csütörtök,
Ma Andrea, Ilma, holnap Emma ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Németh László.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások