2009.01.05 09:14

Ikrek horoszkóp 2009

  Flattr this
 

Nyugati horoszkóp
(május 21. - június 21.)

2009 a szerelemben
Az Ikrek csillagjegyében született személyeket különleges erotika veszi körül, ezért pedig néha olyan döntéseket hoznak 2009-ben, ami csak és kizárólag a szexen alapszik.
Ha házasságig fajulna a dolog alaposan elemezze a kapcsolatot. Az egyetértés fontos kell, hogy legyen egy kapcsolatban, hogy a szenvedélyt és a szexet kellőképpen élvezze.
Ez az év extrém tapasztalatokat is hozhat az Ikreknek. Egy elnyűtt kapcsolatot felválthat egy szenvedéllyel teli, új kezdet.

2009 az egészségben

2009-ben minden Ikrek legyen nagyon figyelmes saját magával, legfőképp ha érzékeny természet. Próbáljon nagyon vigyázni magára.  Legyen óvatos és csináltasson általános orvosi vizsgálatot, előzze meg mindenképp a sebészeti beavatkozásokat.

2009 a pénz és karrier terén
Megnyugtató az a tény, hogy saját jövőjébe fektethet be. Az Ikrek, keresete nagyrészt könyvekre, és idegen nyelvek tanulására költi ebben az évben. Tanulni és fejlődni akar, bár még nem tudja ezzel hová lyukad ki.
forrás: [twice.hu]



volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 25. csütörtök,
Ma Márk, holnap Ervin ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Al Pacino, Felipe Massa, Hargitai Bea, Osvárt Andrea, Pjotr Iljics Csajkovszkij.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások