2009.01.05 11:15

Bika horoszkóp 2009

  Flattr this
 

Nyugati horoszkóp
Bika (április 21. - május 20.)

2009 a szerelemben
Egy olyan embert keresnek ebben az évben a Bikák maguk mellé aki mellett biztonságban érezhetik magukat, ha meg már megtalálta azt az embert, a Bika 2009-ben még inkább összekovácsolódik vele.
Nagyon kemény szabályoknak kell eleget tennie annak, aki párválasztásban a Bikák mellett dönt 2009-ben.

2009 az egészségben
A Bikák egészsége szoros kapcsolatban lesz az érzelmi állapotukkal, ám nem lesznek különösebben súlyos problémáik. Ha jó a közérzete még a kisebb megfázásokat is elkerülheti. Ha fogyni szeretne a naturista módszereket próbálja ki. Ne hajszolja túl magad ebben az évben sem, mert még rosszul is elsülhet a dolog.

2009 a pénz és a karrier terén
Végre eljött az a pillanat, amikor úgy érzi pénzügyi téren is jól alakulnak a dolgai. A pénz folyamatosan jön, bármit megveheti amit az elmúlt időszakban eltervezett. Pénzügyi helyzete nem az égből pottyant az ölébe, hanem a befektetett munka eredménye. Talán párhuzamos munkát végez, talán feljebb lépett a ranglétrán, de sosem árt a pluszpénz a háztartásban.
forrás: [twice.hu]mindjárt lesz:

Following Brancusi 2019Morbioli 2019
2020. január 28. kedd,
Ma Károly, Karola, holnap Adél ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Elijah Wood, Jean-Paul Gaultier, Kate Beckinsale, Kern András, Nick Carter, Notorious BIG, Rule Ja.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?régi szavazások