2008.09.12 06:42

m1: Csináljuk a fesztivált! - 80 új dal

  Flattr this
 

Csináljuk a fesztivált Dévényi Tiborral, Harsányi Leventével és megannyi ismert előadóval vasárnap esténként az m1-en, nyolcvan újabb slágerrel.

Harsányi és Dévényi

Harsányi és Dévényi

A Csináljuk a fesztivált előző sorozatában ismert külföldi slágerek versenyeztek. A produkció hűséges nézői jelezték, több kedvencük is kimaradt a dalok színes palettájából, ezért a Magyar Televízió újabb 80 dalt indít útjára.
A népszerű műsor tehát folytatódik szeptember 14-től vasárnaponként 19.55-kor az m1-en.
A Csináljuk a fesztivált! új adásaiban is hazai sztárok éneklik el a nemzetközi slágereket, eredeti nyelven. Hétről hétre a jól ismert műsorvezető páros, Harsányi Levente és Dévényi Tibor várja a képernyők elé az m1 nézőit.

Az 50 perces produkciókban újra láthatják és hallhatják az állandó fellépőket: Péter Szabó Szilviát, Tóth Verát, Bereczki Zoltánt, Miller Zoltánt és Abebe Dánielt (Bebét).
Az előző döntő győztes slágerét éneklő Palcsó Tamás ismét versenybe száll, de újabb előadókat is köszönthetünk a fesztivál színpadán, például A Társulatból már jól ismert Feke Pált és Fejes Szandrát.
A nézők sms-ben és telefonon az adásban megadott kódokkal szavazhatnak kedvenceikre.



volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 20. szombat,
Ma Tivadar, holnap Konrád ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Carmen Electra, Dolák-Saly Róbert, Luther Vandross, Szeleczky Zita, Zsoldos Péter.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások