2008.03.28 20:15

Légy életkész! - a Hans Lindnerrel

  Flattr this
 

Sokrétű képzést indít a szatmárnémeti Hans Lindner alapítvány.
Az idegennyelv–oktatásról, számítőgépkezelői tanfolyamokról, vállalkozásfejlesztési tudnivalókról, helyzetgyakorlatokról szóló oktatásról Kodra Levente projektfelelős nyilatkozott a 25ora.ro-nak.

— A Hans Lindner Alapítvány  “Fit For Life” programján belül, többféle képzést biztosít, tanulnivágyó és tudástigénylő felnőttek számára.
Szervezünk idegennyelv oktatást (angol és német): kezdő, középhaladó és haladó szinten, illetve számítógépkezelői tanfolyamokat az alapoktól az internetig, és azokra is gondolunk, akiknek mindezt mint kezdő vállalkozók, avagy működő vállalkozásuk fejlesztéséhez igénylik.
Van mikor a képzéseket teljes munkaközösségeknek szervezzük, külön hangsúlyt fektetve arra, hogy a különböző helyzetgyakorlatok vállalkozási ismeretekkel is bővüljenek.
A képzéseket alapítványunk jól felkészült oktatói tartják, akik a modern tananyaggal alkalmazkodnak az aktuális társadalmi igénykehez, és ebben segítségükre vannak a saját, technikailag jól felszerelt tantermeink a „Vállakozói Oktató- és Training-központunkban, melynek címe: George Boitor tér 11 szám, közismert nevén Biki tér, közel a Burdea-sarokhoz.
A három hónapon át tartó képzések általában délután zajlanak, így igazodva azokhoz a felnőttekhez, akik munkaidejük után tudnak programjainkon részt venni.
Természetesen nyitottak vagyunk a képzést más, előre egyeztetett időpontban is megszervezni.


Beiratkozási feltételek:
– felnőttek (18 életévet betöltött személyek) jeletkezhetnek, akik különböző céllal igénylik képzéseinket (pl.: munkahelyi elvárás velük szemben, vagy karrierlehetőségt látnak benne, de lehet, hogy egy új illetve jobb munkahely megszerzése érdekében).
Bármelyik tanfolyamra a jelentkezőknek 80 RON hozzájárulást kell fizetniük még a kurzus kezdete előtt.

volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 23. kedd,
Ma Béla, holnap György ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Roy Orbison.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások