2011.09.23 13:23

I. Szatmárnémeti Oktoberfest programja

  Flattr this
 

Helyszín: Dana Hotel II.,
Szatmárnémeti (RO)
Drum Carei 128
Időpont: 2011.09.30 - 2011.10.02
péntek - vasárnap
Kezdés: 2011 szept 30, délután hat
Beugró: 25 RON

Az I. Szatmárnémeti Oktoberfest programja:

Szeptember 30-án pénteken, délután hatkor startol a rendezvény a Dana hotel mögött felállított ezerfős sátorban, ahol a környékbeli sváb fúvószenekarok koncertje indítják a fesztivált.

II. nap, szombat:

A hivatalos megnyitót az első napi bemelegítést követően szombaton 11 órától tartják Szatmárnémeti Régi Központjában, ahol – müncheni szokás szerint a város polgármestere ver csapra egy hordót, a Dana II hotel előtt.
Ezután sváb népi együttesek vonulnak fel, népviseletben.
A fesztivál - eredeti helyszínén, a Dana I hotel mögötti sátorban folytatódik majd, ahol szombat délután és este a temesvári Hoffner Big Band és a szatmári Artemis húzza majd a talpalávalót.

III. nap, vasárnap:
Vasárnap reggel kilenc órakor ökumenikus istentisztelettel kezdenek, majd a nagysátorban, majd bajor reggelire invitálják a részvevőket, ami nem áll másból, mint fehér kolbászból, sörből és bajor perecből.
Reggeli után a Hoffner Big Band esik neki a hangszereknek, majd a Karoler Trio koncertezik.

A fesztivál mindhárom napján félóránként indul autóbusz a szatmárnémeti városközpontbóan lévő Dana I. hotel elől a Károlyi úti Dana II. hotelhez. A sátorban a 0261-710.316-os telefonszámon lehet helyeket foglalni, valamint az office@drwsm.ro címen illetve a helyszínen is lehet majd jegyeket vásárolni, ha épp lesz üres hely. A gyakorlat szerint ugyanis az ezer fős jelenlétet elérve csak a kijövők arányában mehetnek be az új vendégek.

Egy jegy ára 25 lej, melyben a helyfoglalás mellett benne van egy liter sör és egy bajor menü.
A mulatozók között ugyanakkor kisorsolnak egy darab, két személyre szóló, háromnapos Nürnberg-i kirándulást, melynek nyertesei a Veldensteiner sörgyárat is meglátogathatják.

(kedvcsinálók itt van pár fotó a 2011-es, müncheni Otoberfestről)volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#adlibitumvoices a városnapokon
2024. május 29. szerda,
Ma Magdolna, holnap Janka, Zsanett ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Annette Bening, Harsányi János, Jeszenszky Béla Tibor (Flipper Öcsi), Marton Edvin (Csûry Lajos), Noel Gallagher.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?régi szavazások