2009.03.26 11:03

Carstyling Tuning Show 2009

  Flattr this
 

Helyszín: Budapest, Hungexpo
Időpont: 2009 ápr. 11-13
Kezdés: ápr. 11, szombat: 10:00 óra
Beugró: ?

Jobb, ha időben felkészülsz, mert az idei húsvét újra más lesz, mint a többi! A tavalyi év hatalmas sikerrel zárult rendezvénye után, 2009. április 11-13. között ismét Budapesten kerül megrendezésre a Carstyling.hu Tuning Show Show, mely Magyarország eddigi legnagyobb volumenű autó tuning fesztiválja lesz!
A Show három napja során, a tavalyi helyszín dupláján, összesen 24.000 négyzetméter fedett, és ugyanennyi kültéri területen, Magyarországon még soha nem látott külföldi autócsodákat, és rendkívül színes programokat tekinthet meg a nagyérdemű!

>KÉPGALÉRIA AZ ESEMÉNYRŐL<

Külföldi exkluzív autócsodák, csúcskategóriás vendégautók!
A 2009-es Tuning Show jelmondata és fő irányvonala: NEMZETKÖZISÉG. Az elmúlt évek kemény munkájának köszönhetően a nemzetközi tuning szcéna, velük együtt számos külföldi média is felfigyelt a Carstyling.hu rendezvényeire, ennek folyományaként pedig igen nagy számú magán építő jelezte részvételi szándékát, szerte Európából. Mindezt több tucat külföldi csúcskategóriás vendég autó meghívásával fejelték meg, melyek a kontinens legelismertebb és legszebb tuning kreációi közül kerültek kiválogatásra a 2008-as év során!

>KÉPGALÉRIA AZ ESEMÉNYRŐL<

Nemzetközi tuning cégek standjai, a legnagyobb hazai tuning expó!
A Tuning Show-k felhozatalában évről-évre növekszik az európai tuningcégek száma, mely idén minden eddiginél nagyobb külföldi jelenlétben fog megnyilvánulni. A hazai importőrökön keresztül számos nagy nemzetközi cég teszi tiszteletét standjával, és hazánkban még soha be nem mutatott demóautóival Budapesten, színvonalban a legmagasabb minőséget és a legújabb trendeket képviselve.
A Show egyben a legnagyobb hazai tuning expót is képviseli - sok cég a legütősebb akcióit, és legújabb termékeinek bemutatóját is a szezonnyitó alkalomra tartogatja - itt biztosan mindent helyben megtalálsz, ami autód építéséhez-szépítéséhez szükséges!

>KÉPGALÉRIA AZ ESEMÉNYRŐL<

Exkluzív drift show nemzetközi profikkal!
Láttál már bikaviadalt, melyen a torreádor egy lenge öltözetű hölgy, a bika pedig egy 500 lóerős Nissan Skyline? A drift bemutatók főszereplői ezúttal nem csak az autók és a külföldi versenyzők lesznek, hanem a FUEL tűzforró lányai is: több, előre kidolgozott koreográfiával, zenével a drift bemutatók egy teljesen új dimenziója nyílik meg a gumifüst illatára éhes közönség előtt!
A naponta két alkalommal megtekinthető műsorok mellett, az autó anyósülésében lehetőség lesz drift-taxizásra is, tehát akár testközelből is megtapasztalható, mire képes egy igazi D1-es versenyautó!

>KÉPGALÉRIA AZ ESEMÉNYRŐL<

Európa legforróbb showja: a Fuel Girls ismét Magyarországon!
Az autók mellett folyamatos műsorok és bemutatók szórakoztatják majd a látogatókat, melyekre a show központi nagyszínpadán kerül majd sor. A színpad nem lesz más, mint világ legnagyobb autókiállításain megjelenő Car Catwalk    Stage, mely kifejezetten autók és hozzájuk kapcsolódó programok bemutatására lett kifejlesztve, ezen belül is egy igen speciális programra: a hazánkban újra fellép az angol FUEL Girls csapata! Az Európa legforróbb autós showjaként számontartott műsor főszereplői a FUEL gyönyörű, lenge ruházatú hölgyei, akik napjában többször, rendkívül látványos és forró hangulatú műsorszámmal örvendeztetik majd meg a magyar férfitársadalmat!

>KÉPGALÉRIA AZ ESEMÉNYRŐL<

A tavasz legnagyobb tuning találkozója, szépség- és hangnyomásversenye!
Az évadnyitó show egyben a tavasz legnagyobb tuning találkozója is lesz, számos autó a téli átépülés után itt mutatkozik be először a nagyközönség előtt. Mint az már megszokott, a hazai tuning vasak mellett nagyszámú külföldi autócsoda is megtekinthető lesz a rendezvényen, a találkozóra érkező autósok pedig több megmérettetésben is részt vehetnek kedvencükkel, minden eddiginél értékesebb díjazás mellett!
Ne feledd tehát: összesen közel 50.000 négyzetméteren, itthon eddig soha nem látott autócsodák, és rengeteg exkluzív érdekesség vár szeretettel Téged, és minden tuning-fanatikust április 11-13. között Budapesten, a Hungexpo területén, a Carstyling.hu idei évadnyitó rendezvényén!

>KÉPGALÉRIA AZ ESEMÉNYRŐL<


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 19. péntek,
Ma Emma, holnap Tivadar ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Ashley Judd, Maria Sharapova.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások