2009.10.10 10:41

Oktoberfest München 2009

  Flattr this
 

Az Oktoberfesten nemcsak sörből van sok, hanem csajokból is, a róluk készült képekből válogattunk össze egy galériányit.

A világhírű müncheni sörfesztivált, a Theresienwiese-ben minden év szeptember végétől október első hétvégéjéig rendezik, több millió résztvevővel.

Az 1810-es első fesztivál sikere után München város vezetése ígéretet tett, hogy évente megrendezik a hagyományteremtő ünnepséget, mely az elmúlt közel kétszáz évben csupán 22 alkalommal maradt el.

A sörsátrakon kívül számos más szórakozási lehetőség, például óriáskerék, ember nagyságú bábszínház vagy zsákbamacska várja a látogatókat.

A sátrakban esténként bohócok valamint farsangi- és népviseleti ruhákba öltözött fellépők és sramli zene szórakoztatja a vendégeket.

Az Oktoberfest napjainkban immár egy jelentős nemzetközi összejövetel, ahol hatalmas mulatság keretében osztoznak a felhőtlen jókedvben a résztvevők.Értékelés beiktatása folyamatban...
Még nincs értékelve. Legyél te az első aki értékeli!
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


mindjárt lesz:

Following Brancusi 2019Morbioli 2019
2020. február 25. kedd,
Ma Géza, holnap Edina ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Dobó Kata, George Harrison, Ji-Sung Park, Julio Jr. Iglesias, Shahid Kapoor, Tea Leoni.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?régi szavazások