2010.02.20 09:37

Gólya-szépségverseny DÖNTŐ @ Insomnia Club 2010.02.19, péntek

  Flattr this
 

Egy tű nem sok, annyit sem lehetett leejteni az Insomniában, a városi gólyaszépségverseny péntek esti döntőjén.

szatmári Antal Imre
Hastánccal keveredő Copacabana hangulat fogadta a legszebb elsőéves licisre kíváncsi tömeget péntek este a szatmárnémeti Insomnia Club, ami jó ötletnek bizonyult, az Erika Lucaci munkáját dícsérő koreográfia megfelelt átvezetőnek, vagy időtöltésnek amíg a lányok átöltöztek - kinek hogy tetszik.
Sorin Tănase is jó választásnak bizonyult a műsorvezetői poszton, bár a magyar fiatalok nem nagyon ismerik. Kissé lassú volt ugyan, de lekötötte a népet, jó sok viccet is tudott, lehetne például ő a román nyelvű szatmári Antal Imre, mert tényleg jópofa pofa!

Kölcsey híján
Amit kicsit furcsálltam a kilenc nevező listáját olvasva, hogy se Kölcsey-s, se Refis diáklány nincs a nevezők között. De biztos nem azért mert csúnyák - gondoltam és inkább a jelen lévő kilencre összpontosítottam...

szabadfoglalkozás
Relatíve pontosan is kezdtek, amitől már kezdek elszokni a szatmári programszervezőket ismerve, szerintem ilyennel kell húzni egy-egy diszkóban az időt és „itatni” a népet, nem azzal, hogy a beígért tíz órai fellépés helyett fél kettőkor lép színre a meghívott. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a csúcspont előtti műsoros felvezetés bevált, egy háromfős asztaltársaság (két fickó, egy csaj) egy üveg whiskyt hörbölt be röpke két óra alatt, egyikük kcisit szunyókált, majd 11-kor elvonultak jól. Közel ültek a színpadhoz, úgyhogy jól jött távozásuk, volt hova üljek míg mentek az unalmasabb részek.

volt hangulat
Egyébként igazából izzott a levegő az Insomniában, mindenki izgult hogy hogy alakul majd a végső sorrend, kicsit focimeccsre hasonlított, ahol a kurjongatók be-bekiabálták kedvencük nevét, a többiek meg skandálták. Az átvezető zenés/táncos műsorok idején meg táncoltak az erkélyek alatt a hevesebb vérűek.

finom vegyes
Volt utcai ruhás, fürdőruhás, estélyi ruhás felvonulásuk a lányoknak, meg tematikus est is volt, Lara Crofttól, Beyoncé-imitátortól, véresszájú metálosig minden volt, minden lány olyan műsort dolgoztatott ki Lucaci-val, amilyen legjobban illett a személyiségéhez.
Több mint 100 képpel próbáljuk meg visszaadni a hangulatot.

a helyezettek
Éjfél felé végre megszületett a nagy döntés.
A fogorvosból, gyógyszerészből, újságíróból és hirdetési menedzserből álló zsűri döntése:
I. Maria Pop - Faipari Iskolaközpont
II. Bianca Pintea - Gheorghe Dragoş Közgazdasági Líceum
III. Monory Vivien - Doamna Stanca Kollégium
közönségdíjas lett Daiana Tripon - Ioan Slavici Kollégium


ehhez képest a 25ora.ro helyezettjei a következők voltak (azaz lettek volna):
I.: Maria Pop
II. Monory Vivien
III.

 



Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 3.0 (az 5-ből). 1 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 25. csütörtök,
Ma Márk, holnap Ervin ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Al Pacino, Felipe Massa, Hargitai Bea, Osvárt Andrea, Pjotr Iljics Csajkovszkij.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások