2010.03.10 13:33

XX. Debreceni Tavaszi Fesztivál 2010

Szerző: fonixinfo
  Flattr this
 

A huszadik Tavaszi Fesztivál a magyar művészvilág legnagyobbjait és a világ neves sztárjait hozza el Debrecenbe! Március 15. és április 2. között 11 program közül válogathat a közönség.

Néhány kiemeltebb program:

szonátaest
Ünnepi hangverseny nyitja  a programok gazdag kínálatát, március 15-én a Kossuth-díjas Kocsis Zoltán zongoraművész és a Liszt-díjas Kelemen Barnabás hegedűművész  szonátaestjét láthatják, hallhatják a komolyzenét kedvelők.

jazz
Az autentikus amerikai jazz egyik legjelentősebb képviselője, Leroy Jones trombitaművész az idén 10 éves hazai Jazz Steps Band-el ad koncertet a Kölcsey Központban március 18-án.

orgona
Újra Magyarországon és Debrecenben a "Mezítlábas hercegnő" Rhoda Scott. Fantasztikus orgonajátékával, töretlen energiájával és szenvedélyes játékával  kápráztatja el a közönséget. A Grammy-díjas művésznő március 19-én lép fel a  Kölcsey Központban.

gitár

A neves flamenco-gitáros, Paco de Lucia nem először játszik Magyarországon. A legendás McLaughlin és Al Di Meola gitártrió tagjaként is ünnepelhette a közönség. Március 27-én a Főnix Csarnokban ad koncertet, melyen öt zenész, két énekes és egy táncos kíséri majd.

Részletesebb programért klikk ide: 25ora.ro/fesztival



Értékelés beiktatása folyamatban...
Még nincs értékelve. Legyél te az első aki értékeli!
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. március 28. csütörtök,
Ma Gedeon, Johanna, holnap Auguszta ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: .

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások