2009.05.15 05:13

Újabb Chevrolet DragRacing újdonságok

  Flattr this
 

Ismét friss információkkal jelentkeztek a Chevrolet DragRacing gyorsulási verseny és autóbemutató szervezői a 2009 június 14-i, szatmárnémeti autós rendezvénnyel kapcsolatban.

Elkezdődtek a versenyre való beiratkozások, a szabályzattal és a
jelentkezéssel kapcsolatos információk pedig május 14-től, elérhetőek
a rendezvény hivatalos honlapján, a dragracing.ro-n, illetve a
365hp.ro társszervezői oldalon. A gyorsulási versenyre jelentkezhetnek úgy amatőr, mint profi pilóták, a beiratkozás határideje június 14, vasárnap reggel a helyszínen. Ugyanakkor a szervezők javasolják, hogy a részt venni szándékozók küldjék el jelentkezésüket minnél hamarabb a satumare(at)dragracing(dot)ro e-mail címre.

autósok a Reménysugár-programban
A Chevrolet DragRacing szervezői ezzel a versennyel nem csak az
autósport és a különleges járművek szerelmeseit akarják megcélozni, hanem június 14-én karitatív tevékenységeket is végeznek: a szatmárnémeti Hans Lindner Alapítvány által működtetett „Reménysugár Programmal” közösen tíz daganatos betegséggel küzdő gyermeknek ajánlják fel az „élményautózás” lehetőségét, melynek keretében a gyerekek profi pilóták mellett lehetnek „másodpilóták” és tehetnek meg több kört is a pályán.

legyen felejthetetlen élmény
A „Reménysugár Program” 2002 óta segíti a daganatos betegségekben szenvedi gyerekeket és azok családjait, kizárólag önkéntesek és adományok által működve.
Ezen gyerekeknek az orvosi kezelések, a gyógyszerek és a család támogatása mellett szükségük van pozitív élményekre is. Az Alapítvány ezért az összegyűlt adományokból nyaranta élménytáborokban látja vendégül őket, ahol különböző programokon, játékokon vehetnek részt. Így például a tavalyi évben többek között középkori harcművészetekkel ismerkedhettek meg. Ezek nyomán a Chevrolet DragRacing szervezői a XXI. század „gép-harcosait” szeretnék megismertetni a kicsikkel. Azt remélik, hogy ezzel hozzásegíthetik a gyerekeket egy felejthetetlen élményhez, és ha csak rövid időre is, de mosolyt csalhatnak ezen csöppségek arcára a profi pilóták nyújtotta élmény segítségével. A június 14-i, reptéri autós seregszemle több résztvevője is leporolta már az anyósülést az autójában, mindegyikük szívesen látja a Hans Lindner alapítvány egy-egy pártfogoltját.

A versenyen részvevő 10 gyermeket a Hans Lindner Alapítvány
munkatársai fogják kiválasztani, konzultálva a szülőkkel és a gyerekeket kezelő orvosokkal.



Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 3.4 (az 5-ből). 5 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 19. péntek,
Ma Emma, holnap Tivadar ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Ashley Judd, Maria Sharapova.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások