2009.11.23 04:53

NemFM: Igen!

  Flattr this
 

Míg november 18 - a Sláger és a Danubius rádiók megszűnése miatt -, szomorú nap a magyarországi rádiózásban, örömünnep a romániai magyar rádiózásban, mert beindult a NemFM.

Egyelőre a kolozsvári magyar egyetemistákhoz szól az első erdélyi magyar netrádió, de biztos mások is találnak hallgatnivalót.
A NemFM ki csapatának sok ötlete van, de egyelőre csak két szerkesztett adása, amit nem csak hallgatni lehet, hanem nézni is, a stúdióban beüzemelt webkamera képén keresztül. Nem csak az élő adást lehet nyomon követni, de korábbi felvételek is bekérhetők.

két műsor
Kora reggeli műsort senki ne várjon a NemFM „adatbites hullámhosszán”.
Minden hétköznap délelőtt tizenegytől kettőig az Ebédszünet című műsor hallható, melybe híreket, politikát, bulvárt, közéleti témákat, humort, nyereményjátékot és sok sok érdekességet csempésznek bele, szexet nem.

Nem Fm Kívánságműfogsor
Este hét és tíz között a Kívánságműfogsor című adással köszöntik a hallgatókat, a műsorban jó- és rosszkívánságokat, üzeneteket és zeneszámokat közvetítenek, de lesz nyereményjáték is.

webkamera-kép >ITT<
winamp-playlist >ITT<



Értékelés beiktatása folyamatban...
Még nincs értékelve. Legyél te az első aki értékeli!
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 24. szerda,
Ma György, holnap Márk ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Alessandro Costacurta, Barbra Streisand, Détári Lajos, Jékely Zoltán, Kelly Clarkson.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások