2009.06.06 11:12

Megvannak az első Félsziget-i fellépők

  Flattr this
 

Egyelőre annyi ismert, hogy Tiësto, The Prodigy és a Nine Inch Nails fogja húzónévként várni a fesztiválozókat a 2009-es CokeLive Félsziget fesztiválon.

A fesztivál hetedik kiadása, amelyre 2009 július 23-26. között kerül sor Marosvásárhelyen, a hagyományos helyszínen (a Maros partján, a Víkend-telep mellett), egyedi élmény lesz a látogatók számára: a minden eddiginél húzósabb zenei mezőnyt a legnagyobb európai fesztiválok főműsoridős sztárjai erősítik majd a nagyszínpadon, és idén fergeteges szabadtéri partikra is sor kerül az új helyszínnek számító Coke Teraszon - ehhez pedig világhírű lemezlovasok szolgáltatják a zenét. A Party Arénában pedig a legnépszerűbb nemzetközi sztár dj-k lépnek színpadra az elektronikus zene rajongói előtt.

The Prodigy
A CokeLive Félsziget Fesztivál egyik headlinere minden idők legnépszerűbb elektronikus zenekara, a The Prodigy lesz. A brit trió februárban megjelent új albuma, az Invaders Must Die egyből az európai és a brit lemezeladási lista élén nyitott. A világ egyik legjobb koncertzenekaraként is számon tartott csapat lemezbemutató turnéja keretében látogat ismét Romániába egy fergeteges produkcióval.

NIN
A Nine Inch Nails a legtürelmetlenebbül várt előadók közé tartozik Romániában. A zenekar legutóbbi lemeze a The Slip - amiről sok szám fog szólni az idei Félszigeten -, ingyenesen tölthető le hivatalos honlapjukról. Egyes hírek szerint Trent Reznor zenekara európai búcsúturnéjának keretében teszi tiszteletét Marosvásárhelyen, érdemes tehát ellátogatni a Félszigetre azoknak is, akik utoljára szeretnék látni élő koncerten a Nine Inch Nailst.

Tiësto
Az elektronikus zenék kedvelői idén minden ediginél nagyobb ajándékot kapnak a fesztiváltól: a világ elsőszámú lemezlovasa is Marosvásáhelyre érkezik. A holland Tiësto, az elektronikus zenék etalonjának számító szaklap, a DJ Mag rangsorában az első helyen végzett 2008-ban.

A CokeLive Félsziget Fesztivál, amely évről évre látogatók tízezreit vonzza itthonról és külföldről, idén is az ország zenei fővárosává változtatja néhány napra Marosvásárhelyt. A CokeLive Félsziget szervezője a legsikeresebb magyarországi fesztiválokat (Sziget, Volt, Balaton Sound) is szervező Sziget Management, illetve a Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT).



Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 2.5 (az 5-ből). 2 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. március 29. péntek,
Ma Auguszta, holnap Zalán ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Elle MacPherson, Jennifer Capriati, Kosztolányi Dezsõ, Terence Hill, Zimány Linda.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások