2009.01.05 09:17

Kos horoszkóp 2009

  Flattr this
 

Nyugati horoszkóp
(március 21. - április 20.)

2009 a szerelemben
A szerelem és az érzelmek szempontjából a 2009-es év a folyamatos változások és a tervezgetés éve lesz. Ha a Kos párkapcsolatban él, nagy valószínűséggel ez az év a veszekedések és a feszültségek között telik majd el. Tanuljon meg kompromisszumokat kötni, sőt azt is, hogy az évek múlásával a felelősséget már nem tudja elhárítani.
Azoknak a Kosoknak, akik egyedül élnek, ez az év az álmodozásról és a naivitásról szól. Valaki elcsábítja majd, köszönhetően igazi Kos-vonzerejének. Minden eszközt megragad majd 2009-ben a Kos, hogy ezt a kapcsolatot megtartsa magának. Vigyázzon be ne csapja önmagát!

2009 az egészségben
Ami az egészséget illeti, 2009-ben nyugodtak maradhatnak a Kosok. Az enyhébb lefolyású betegségek őket sem kerülik el, de ez könnyen orvosolható, ha azonnal orvoshoz megy.
A Bak 2009 elején jó fizikai erőnlétben van. Hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb legyen, fizikai erőnlétét az év végéig meg is őrizze, végezzen több fizikai mozgás, járj konditerembe vagy kezdjen bele valamilyen sportba, de ez ne a sakk legyen!

2009 a pénz és karrier terén
A Kosok szakmai élete tele lesz hullámvölgyekkel 2009-ben. Ambíciós létére mindig ki szeretne tűnni mások árnyékából anélkül, hogy legalább egyszer átgondolná mit tesz.
Legyen türelmes, lehetőleg tartsa be a szabályokat, legyen tisztában vele mik a felelősségei, ha el akar érni valamit az életben. Vigyázzon 2009-ben a befektetéseire, bármennyire is jók az ötletei, minden jó ötlet elbaltázható. Pénzben nem lesz hiány, ha a Kos számíthat a körülötte lévők segítségére.
forrás: [twice.hu]



Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 3.0 (az 5-ből). 28 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 20. szombat,
Ma Tivadar, holnap Konrád ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Carmen Electra, Dolák-Saly Róbert, Luther Vandross, Szeleczky Zita, Zsoldos Péter.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások