2008.09.25 10:15

Két internethálózat van a Földön

  Flattr this
 

Egymással párhuzamos internethálózatok működnek ma a Földön állítják az European E-Scientific Instruments tudósai. A tudományos intézet szakemberei szerint, a vonatsínekhez hasonlóan egymástól párhuzamosan felépített, egymást sehol sem keresztező world wide web-en szörfölünk.

Tim Berners-Lee, a világot behálózó számítógéprendszer, azaz mai nevén az internet szülőatyja annakidején maga is katonai célokra szánta „gyermekét”, ami mára közhasználati tárggyá vált, ám katonai, stratégiai fontossága ma sem szűnt meg.

van www2?
Ezzel magyarázzák az E.E.I. szakemberei, hogy a hétköznapi ember számára vannak egy elérhetetlen rendszere az internetnek, ami párhuzamos léte ellenére egyoldalú átjárhatóságot biztosít, de csak annak, aki a www2-őt kezeli.
Ez magyarán annyit jelent, hogy a nagyközönség számára elzárt internetből elérhető a hétköznapi, általunk ismert háló, azonban innen oda „tilos az Á”.

Az E. E. I. szakemberei egyelőre keresik a bizonyítékot feltételezésükre, hiszen a tények egyelőre csak számukra egyértelműek.



Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 3.2 (az 5-ből). 9 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. március 28. csütörtök,
Ma Gedeon, Johanna, holnap Auguszta ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: .

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások