2009.06.26 10:33

Heroinisták - Rendőrök: 14-1

Szerző: evz.ro
  Flattr this
 

Egy a Drogellenes Világnap alkalmából szervezett focimeccsen a kábítószerfüggő tinédzserekből álló focicsapat kegyetlenül elgyepálta a rendőrök csapatát.

Szokatlan felállásnak szurkolhattak azok kevesen, akiket a gyep közelébe engedtek a biztonságiak, hiszen heroinisták, kokainisták csaptak össze a focipályán azokkal, akik letartóztatták, vagy éppen felügyelik őket valamelyik büntetés-végrehajtási intézetben, vagy klinikán. A Drogellenes Világnap alkalmából azért szerveztek focimeccset a drogfüggők és a rendőrség drogellenes részlegének munkatársai között, hogy lazítsanak a „jók” és „rosszak” örökös ellentétén.

szállni, de a gólörömtől
Bukarest egyik kispályás futballpályáján megszervezett, focimeccsen a rendőrök egyetlen gólt sem tudtak szerezni a szemmel láthatóan jobb formában lévő és minden eddiginél jobban ellazult drogosokkal szemben, az az egy gól is, amelyik a nevük mellé került a kijelzőn a Teen Challenge-sek öngólja volt. A drogproblémákkal küzdők szinte „szálltak” a gólörömtől.Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 2.7 (az 5-ből). 3 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#adlibitumvoices a városnapokon
2024. június 24. hétfő,
Ma Iván, holnap Vilmos ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Kiss Orsolya „Kisó”, Petra Nemcova.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?régi szavazások