2010.01.27 07:28

Hans Lindner Ötletbörze 2010

  Flattr this
 

Négy részre osztva kínálja szolgáltatásait a 2010-es Ötletbörzén a szatmárnémeti Hans Lindner alapítvány.
Azok a diákok, akik szeretnének a versenybe beiratkozni, még részt vehetnek két felkészítőn a projekt leadása előtt.

Az idei Ötletbörze négy részre van felosztva: Fit for Business, Fit for Job, Egyéni tanácsadás, illetve maga Az Ötletbörze verseny.
Egyéni tanácsadás a képzések alatt mindvégig tart.

Fit for Business
Most a Fit for Business szakaszban tartunk. Itt diákok és tanárok egyszerre vehetnek részt vállalkozás-oktatáson. Azok a diakok akik szeretnének az Ötletbörze versenybe beiratkozni, még részt vehetnek két training-en a projekt leadása előtt. A „vállakozás-tervezés”, illetve „pénzügyi terv” segíti majd őket projektjük megírásában. Március 18-ig lehet projektet leadni!

Fit for Job
Ami még segíti őket projektjük megírásában, vagy akár egy későbbi munkahely megszerzésében is, az a Fit for Job című program. Négy délután alatt a diákok használható, praktikus tanácsokat kapnak szakemberektől egy európai szintű CV megírásához, többet megtudnak az állásinterjúkról, a nonverbális kommunikációról és a munkaerő-piacról.  

a verseny
Az Ötletbörze es annak alprogramjai előtérbe helyezik a tárgyilagos, praktikus tudást. Minden szeminárium részeként megjelenik a hallott információk felhasználása. Az Ötletbörze Verseny (tehát az „Expo“) 2010 március 26-án kerül megrendezésre.

Business Tour
Érdemes részt venni mivel az alapítvány idén is nyári Business Tour-t szervez a legjobb csapatok számára! A Business Tour idején, a fiatalok megismerkednek új emberekkel, új tájakkal, új vállalkozási ötletekkel és megoldásokkal.  

A 2010-es Ötletbörzével kapcsolatban további információk személyesen az alapítvány szatmárnémeti, Ceahlăului utca 38. szám alatti székhelyén lehet, illetve a 004/0261-715.136-os telefonszámon, valamint az office@fundatiahanslindner.ro email címen. További részletek elérhetők a www.fundatiahanslindner.ro, valamint a www.bursaideilor.com honlapon.



Értékelés beiktatása folyamatban...
Még nincs értékelve. Legyél te az első aki értékeli!
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 18. csütörtök,
Ma Andrea, Ilma, holnap Emma ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Németh László.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások