2009.06.16 09:14

„Erdélyország az én hazám” Fesztivál 2009

  Flattr this
 

Helyszín: Verőce - Dunakanyar, Csattogó Völgy (HU)
Időpont: 2009 július 3-5
Belépő: 1.800 - 4.000 HUF

2009 júliusában ismét lobogni fog az „Erdélyország az én hazám” zászlaja a fenséges fekvésű Dunakanyarban, Verőcén a 4 hektáros Csattogó-völgyben. Bizony ez már a harmadik találkozó, ahol az Erdélyből elszármazottak, és azok leszármazottainak, valamint az Erdély sorsát szívén viselők összejöhetnek három teljes családias  napra.

programok, ismertetők!
Előrejelzések szerint meleg lesz július 3-5-e között, eső nemigen várható!
A fellépők és a három napos program véglegesítve!
A tavalyi évhez hasonlóan nagy cirkuszi sátor fedi a Nagy Színpadot, ahol kb. 2.000 fő kényelmesen elfér. Lesz egy rendezvény sátor 10x15 méteres, ami majd a Kis Színpadot jelenti. Ugyanakkor M64-es katonai sátrakban lesznek megtartva az egyházi, a filmes, a kézműves programjaink.
A Kós Károly Előadóterem 400 fő befogadására alkalmas helyiség,a hol a filmes, projektoros előadásokat tekinthetik meg. Az ebédlő nem csak az étkeztetésben fog szerepet betölteni, hanem a címerkiállítást befogadva különleges élményben is részesít.

programok a szabadban
A közeli erdő hűs környezetében cserkelés, íjászat, és ifjúsági vetélkedők, ügyességi versenyek lesznek. Hajnalban és késő délután mód lesz a horgásztó gazdag halállományából kiemelni egy-egy kapitális méretű példányt. Változatos lehetőség nyílik sokfajta sportág kipróbálására: foci, kézilabda, kosárlabda, íjászat, tenisz, tollas és külön sakk sátor is lesz az elme nagymestereinek.

megújul az MVSZ?
Elmélyülésre, magunkba fordulásra, lélektisztulásra a táboron belüli egyházi sátoron kívül a fenséges Börzsöny erdeje, vagy a csodás Duna part ad lehetőséget. Idén megvalósulhat az, az álmunk, hogy a világ több helyéről erdélyi szervezetek delegációt küldve megújuljon az Erdélyi Világszövetség!

szállás, parkolás, elhelyezkedés
A helyi higiéniás szolgáltatásokon kívül megfelelő számú mobil WC-k és konténerek lesznek kihelyezve. A Csattogó-völgyi táboron belül mind a 325 fős faházas szálláslehetőség betelt, de közel 3000 vendég sátorozási lehetősége biztosítva! Verőce és környéke várja szállóvendégeit, ezért honlapunk a Szállás, belépők oldalán felsoroltuk a környék vendégváróinak címeit, elérhetőségeit, a tábortól való távolságukat.

parkolás
Sokan gépjárművel érkeznek a fesztiválra. A táboron belüli szállóvendégek (faházas, sátorozók) a táboron belül elkülönített részben helyezhetik el járműveiket. A napi látogatók részére a táboron kívül, de közvetlen közelségben díjtalan, illetve fizetős őrzött parkolást (horgásztónál, közvetlenül a tábor mellett) egyaránt tudunk biztosítani.
A vonattal érkezők a Verőcei vasútállomásról külön mikrobuszokkal is eljuthatnak a Csattogó-völgybe, mely az állomástól közel 3 km-re van.

további részletek:
web: erdelyhon.hu
e-mail: erdelyhon(at)yahoo(dot)com



Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 2.0 (az 5-ből). 1 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. március 29. péntek,
Ma Auguszta, holnap Zalán ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Elle MacPherson, Jennifer Capriati, Kosztolányi Dezsõ, Terence Hill, Zimány Linda.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások