2011.07.07 14:44

Drift Fesztivál a Rabócsiringen

  Flattr this
 

Szombatra érkezik a máriapócsi Rabócsiring-i állomására a legrangosabb Közép-európai Drift-sorozat. 2011 július 9-én tehát 10 ország legjobb driftereié a magyar aszfaltcsík!

sok japcsi gép
A Magyarországon kívüli versenyzők jellemzően japán gépeket hajtanak, így a közel 50 autóból még az is elképzelhető, hogy a propelleres márka a háttérbe fog szorulni. Mindez persze nem azt jelenti, hogy a magyar versenyzőknek kisebb az esélyük, ellenkezőleg! Az autó csupán csak egy eszköz, a lényeg a vezetési tudás és ebben bizony Európában mindenképpen élen járnak a házigazdák, akiknél ott a hazai pálya előnye.

Talán sokan emlékeznek még a holland Paul Vlasblom nevére, aki a sorozatban kétszer is viselhette az Európa királya címét.
A trónfosztásról és a hollandok egyeduralmának megdöntéséről viszont nem más, mint a kétszeres magyar bajnok Kerényi Ádám gondoskodott.

Ádám is itt lesz
Kerényi, a 2009-es esztendőben első, tavaly pedig a második helyet szerezte meg a végelszámolásban. Jelenleg is a bajnoki elsőség a cél számára, így a hazai versenyeken ritkán látott pilótának végre mi magyarok is szurkolhatunk. Kerényi Ádám mellett persze ne feledkezzünk meg a Hell Országos Bajnokság teljes Pro mezőnyéről sem, hiszen szinte kivétel nélkül mindenki készül a nagy megmérettetésre.

Flash is required!


autóstábor-hétvége
A verseny szombati főnapja előtt, július 6-án, szerdától edzőtábor veszi kezdetét. Aki tehát nyári kikapcsolódásként szeretne gumicsikorgásra ébredni, annak javasoljuk a helyszíni kempingezés lehetőségét. A négy napos drift fesztivált a versenynapon tovább fűszerezik a tavaly már nagy sikert aratott Team Drift-el. Itt csapatokban küzdenek egymás ellen a versenyzők, a cél pedig a tökéletes szinkronban való csúszás.
Természetesen az elmaradhatatlan betétprogramok sem hiányozhatnak!

erotikus autómosás
A nagy melegben lengén öltözött csinos lányokkal is találkozhatunk majd, sőt szexis mozgással páran autót is mosni fognak. A hevületet a Drift Taxiban adrenalin-löketre cserélhetjük, majd az egészet lehűthetjük egy jéghideg Hell Energyvel.

King of Europe Hungary, 2011 - Programtervezet:
szombat
09:00 Kapunyitás
09:00 Team Drift Edzés
10:15 Kvalifikáció
11:30 Bikinis Kocsi mosás
12:00 Drift Taxi
13:00 Felvonulás
13:30 Bikinis Kocsi mosás
14:00 Team Drift and Show
15:30 Drift Taxi
16:30 King Of Máriapócs Drift Top 32
20:00 Díjátadó

További információk: www.driftfest.com

__________________________________________
Az eseményen készült képgaléria elérhető itt:
KING OF EUROPE DRIFT 2011 PHOTO GALLERY

 

 

Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 3.5 (az 5-ből). 2 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. március 29. péntek,
Ma Auguszta, holnap Zalán ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Elle MacPherson, Jennifer Capriati, Kosztolányi Dezsõ, Terence Hill, Zimány Linda.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások