2009.07.20 15:47

Copacabana-hangulat és Gasztro-Party a szatmárnémeti strandon

  Flattr this
 

Kedden olasz, szerdán magyar, csütörtökön pedig román estre várják a július 27-én, hétfőn kezdődő szatmárnémeti strandröplabda bajnokság nézőit és résztvevőit.

sport, konyha, buli
A Show Time Entertainment rendezvényszervező cég 2009 július 27 és augusztus 1 között Szatmárnémetiben szervezi meg a két selejtezőből álló Országos Strandröplabda Bajnokság  női kvalifikációját.
A rendezvény sikeres lebonyolítását a Román Röplabda Szövetség, a Nemzeti Strandröplabda Bizottság, a Megyei Röplabda Egyesület, a Szatmár Megyei Sportigazgatóság és a Beach Sport Kft. is segíti. A napközbeni izgalmakat esti kikapcsolódás váltja fel, hiszen hétfő kivételével minden este 20 órai kezdettel egy-egy nemzet hagyományos gasztronómiai ízvilága és zenei dallama elevenedik meg a szatmárnémeti strand területén.
Szombaton pedig Copacabana Party vár mindenkit.

nem csak a sport kedvelőinek
Immár 2001 óta rendszeresen szerveznek Országos Strandröplabda Bajnokságot Szatmárnémetiben, azonban most először nem csak a sportkedvelőknek kínálnak szórakozási lehetőséget. A Show Time Entertainment rendezvényszervező cég arra törekszik, hogy minél színesebb programokkal, azokat is kicsalogassa a szatmárnémeti Beach Sport Kft. területére, a Victoriei utcába, akik egy kis friss levegőre és szabadtéri kikapcsolódásra vágynak.
A szervezők arról is gondoskodik, hogy a kisgyerekeknek is legyen játszási lehetőségük.

hétfőtől szombatig
A verseny három korcsoportban zajlik: kadettek (18 év alatt), juniorok (20 év alatt) és szeniorok (23 év alatt) mérhetik össze képességeiket a szatmárnémeti strand mögött lévő röplabdapályán. Minden csapat két főből tevődik össze, kizárólag csak lányok versenyeznek. Hétfőn, kedden és szerdán a kadettek és juniorok, csütörtökön, pénteken és szombaton pedig a szeniorok mérkőznek meg egymással.
Az Országos Strandröplabda Bajnokság selejtezőit országos szinten két helyen rendezik meg: Szatmárnémetiben a lányok, míg Nagyváradon a fiúk versenyeznek. A 2009-es országos döntőt augusztus 17 és 23, illetve 24 és 29 között tartják meg a Konstanca megyei Mamaian.

A szatmárnémeti strandröplabda-bajnokság programjaÉrtékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 3.0 (az 5-ből). 5 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


mindjárt lesz:

Following Brancusi 2019BRBB
2020. október 24. szombat,
Ma Salamon, holnap Blanka, Bianka ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: .

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?régi szavazások