2023.07.17 11:29

Cityrocks Szatmárnémeti 2023

  Flattr this
 

Helyszín: Szatmárnémeti Új Főtér
Satu Mare, Piaţa 25 Octombrie
Időpont: 2023. július 29., szombat
Beugró: ingyenes

Rockot szerető és művelő zenészek és énekesek, mostanáig több mint háromszázan küldték be jelentkező videójukat a szervezőkhöz, de ennél biztos hogy többen elsznek a nagy napon!

Többszáz fős együttes

A Cityrocks-on olyan dalok csendülnek majd fel Közép-Európa legnagyobb rockbandája előadásában, mint például a Back in black az AC/DC-től, de itt lesz a Rebell Yell Billy Idoltól és természetesen a sorból nem maradhat ki a Pink Floyd se, tőlük az Another brick in the wall szerepel az előadandó dalok listáján. A román rockhimnuszokat többek között az Iris: Strada ta című dala és az Alternosfera egyik slágere képviseli, míg a magyar előadók közül a Tankcsapda és a Republic dalai csendülnek fel a CityRocks több száz fős csapatának előadásában.
Hogy az élmény még ütősebb legyen a fantasztikus rockflashmobot este egy zúzós Hollywood Rose koncerttel zárjuk ugyancsak az Október 25-e téren felállított nagyszínpadon, a Guns N Roses legnagyobb slágereivel téve fel a koronát a szatmári rock-cirkuszra!

Szervezők

A rendezvény szervezője a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ, támogatóink a Kreatív és az Iskola Alapítvány. Legyél zenész, énekes vagy csak szeresd a rockzenét, egy biztos: július 29-én, szombaton Szatmárnémetiben a helyed! (esőnap július 30)

 

 

Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 4.0 (az 5-ből). 1 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2023. december 5. kedd,
Ma Vilma, holnap Miklós ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Galambos Erzsi, Lisa Marie, Nick Stahl, Patricia Kaas, Sógor Csaba.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?régi szavazások