2011.05.18 06:51

Chevrolet Dragracing 2011

  Flattr this
 

Az autósport-kedvelők figyelme megint Szatmárnémeti felé irányul: 2011 június 11-én Chevrolet Dragracing a város repterén!

A Chevrolet Dragracing megmarad nemzetközi színvonalú autós eseménynek, minden eddiginél látványosabb és érdekesebb versenyt ígérve a látogatóknak 2011-ben.
A következőkben részletezzük az idei rendezvény programját.
A versenyre a beiratkozások 2011 június elsején kezdődnek, a satumare(at)dragracing(dot)ro email címen, a versenykiírás és az összes rendezvényinformáció elérhető az esemény hivatalos oldalán, a chevrolet.dragracing.ro címen.

„A viadal a közép-európai gyorsulási bajnokság egyetlen nemzetközi licenccel rendelkező romániai pontszerző futama, amelynek keretében Románia, Szlovákia, Magyarország, Moldávia és Horvátország leggyorsabb épített autói mérik össze lóerőiket a szatmárnémeti repülőtér aszfaltján.
A verseny a román gyorsulási bajnokság futama is egyben, 12 kategóriában több mint 200 versenyző harcol a pontokért és az értékes díjakért.
Harmadsorban pedig egy különleges Szatmár-kupa is lesz, lehetőséget biztosítva ezáltal a szatmári versenyzőknek a kibontakozásra saját közönségük előtt” – nyilatkozta a 25ora.ro-nak Butka Gergő szervező.

Chevrolet Dragracing 2011, további részletek



Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 3.8 (az 5-ből). 4 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 18. csütörtök,
Ma Andrea, Ilma, holnap Emma ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Németh László.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások