2011.09.12 12:06

Bónusz fesztivál 2011, Budapest

  Flattr this
 

2011. október 15-én, szombaton, este 7 órától nyitja meg kapuit Magyarország legnagyobb elektronikus zenei rendezvénye, az idén új névre keresztelt TELEKOM BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2011.

A budapesti HUNGEXPO négy óriási arénájában több, mint 40 külföldi és hazai művész fog színpadra lépni a minden tekintetben világszínvonalú eseményen.
Magyarországon - sőt, az egész közép -és kelet-európai régióban - először láthatjuk-hallhatjuk Richie Hawtin legendás alteregóját, PLASTIKMAN-t, aki a legújabb fejlesztésű 1.5-ös formátumú live-show-jával készül elkápráztatni a közönséget.

Carl Cox
A tekintélyes line-up-ot erősíti a globális techno-szcéna vezéralakja, CARL COX is, aki az augusztusban megjelent szerzői nagylemezéhez kapcsolódó turné keretében látogat Budapestre. Velünk lesz a brit dj / producer ikon, SASHA, és a nemzetközi trance-világ egyik legkörülrajongottabb bálványa, FERRY CORSTEN is.

Adam Beyer
Érkezik a legújabb Cocoon mixalbum elkövetője, a Drumcode-főnök ADAM BEYER, a legnagyobb sztárok közé emelkedő JORIS VOORN, és a brit techno-live-act, a SPEKTRE is. Az est kiemelkedő attrakciójának ígérkezik a Grammy-díjra is jelölt New York-i house-keresztapa, DENNIS FERRER, az üstökösként feltűnő glasgow-i techno-titán, GARY BECK, valamint az olasz electro-house duó, a CROOKERS fellépése is.

Jochen Miller
A trance kedvelők legnagyobb örömére GARETH EMERY, és a Hollandiából érkező JOCHEN MILLER sem marad ki a Telekom Bónusz fesztivál fellépő gárdájából.

Guy J

Igazi zenei csemegére számíthat a közönség a svéd produkciós duótól, a DADA LIFE-tól, valamint a Bedrock kiadó oszlopos tagjának számító GUY J-től is.
Továbbá fellép a jelenkor egyik legnagyobb tehetségének kikiáltott londoni hölgy-dj, MAYA JANE COLES, s ugyancsak a köszönthetjük Telekom Bónusz-on a BELZEBASS formációt is.
A külföldi szekciót erősíti még DJ OBSERVER Ausztrirából, és MICHAL BREETH Szlovákiából.

Magyar DJ-k
A grandiózus line-up-ban természetesen hazánk legkiválóbb művészei is helyet kaptak, úgy mint:
HOT X, BUDAI, PALOTAI, JAY LUMEN, STERBINSZKY, COYOTE, DANDY, YVEL & TRISTAN, JUTASI, IGOR DO'URDEN, NAGA & BETA, ANDRO, COLLINS, POLI, JUNKIE & HAWKY, PROFILE 25, LUDMILLA, NORA NAUGHTY, JAMES COLE, POLEPOSITION, SIKZTAH, STEREO KILLAZ, WONDAWULF, és BERGI & SVINDLER.

A 2011-ES BÓNUSZ FESZTIVÁL PROGRAMJA, LINE UP




Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 4.0 (az 5-ből). 1 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 25. csütörtök,
Ma Márk, holnap Ervin ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Al Pacino, Felipe Massa, Hargitai Bea, Osvárt Andrea, Pjotr Iljics Csajkovszkij.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások