2010.01.18 07:33

Bika horoszkóp 2010

  Flattr this
 

Nyugati horoszkóp
(április 21 - május 20)

A Bika számára 2010-ben a nagy átalakulások éve folytatódik, kinek örömére, kinek szomorúságára.
Gondoljon jó dolgokra, halmozza el környezetét jó illatokkal, díszítse fel lakását és relaxáljon sokat.

Az év komoly pénzügyi gondokkal indul, ezért gyakran lesz pesszimista, de a Bikának is el kell fogadnia, hogy még mindig gazdasági válság van és hogy az év negyedik harmadára rendeződik a helyzet.
Munkahelyi dolgait túl komolyan veszi, aminek az lesz az ára, hogy novemberben nagyon könnyen megbetegedhet, de legalábbis megemelkedhet benne a feszültség.

Jó fogás, ha sok barátra tesz szert befolyásos emberek körében, figyelembe véve anyagi és világi érdekeidet. Jobb ha tudja, hogy partnered mindenben támogatni fogja. Jó ha több forradalmi, nonkonformista ötlettel és életfilozófiával áll elő a Bika, még akkor is ha konzervatívabb fajtából való. Intim és boldog barátságokat alakíthat ki 2010-ben, de amelyek mögött materiális és érzelmi szálak vannak.

A Bika férfi tele lesz szexuális energiával és nehezen tudja majd kordában tartani vágyait. Egyébként a legkedveltebb sportja a szex lesz. A partner nagyon szenvedélyes lesz, nyerhet és veszíthet is a vele való kapcsolattal.

Nyár elejétől igazán jó baráti kapcsolatokban lehet része. A jó kedély végig kíséri az egész nyarat, többször is nekivághat családjával kalandos túrákba.Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 3.7 (az 5-ből). 3 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


mindjárt lesz:

Following Brancusi 2019Morbioli 2019
2020. február 24. hétfő,
Ma Mátyás, holnap Géza ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Alain Prost, Jászai Mari, Lleyton Hewitt.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?régi szavazások