2008.09.12 06:02

Beugró az MTV-n Novák Péterrel

  Flattr this
 

Humoros alaphelyzetek, improvizációs jelenetek szombatonként az m1-en. A mulatságos, komikus szituációkat Pokorny Lia, Kálloy-Molnár Péter, Rudolf Péter és Szabó Győző előadásában láthatják a közszolgálati csatorna nézői.

Novák Péter

Novák Péter

Mindenki szereti a humort, a komikus, rögtönzött pillanatokat. A Magyar Televízió képernyőjén szeptember 13-ától szombatonként, 22 órától jelentkezik a Beugró című fiatalos, kellemes, szatirikus produkció 50 percben.
A négyszereplős színházi játék főszereplői Pokorny Lia, Kálloy-Molnár Péter, Rudolf Péter és Szabó Győző.

A műsor házigazdája Novák Péter, aki számtalan műfajban, táncosként, zenészként, szövegíróként, színészként, koreográfusként és rendezőként is megmutatta már tehetségét, és akit a legutóbb az Örömtánc műsorvezetőjeként láthattak az érdeklődők az MTV képernyőjén.

A szereplők kellékek nélkül, rögtönözve, színházi környezetben adják elő a szituációkat, amelyeket a műsorvezető feladatként ad a tolmács, cetlis stoppos, segítő kéz vagy filmszinkron játék szabályai szerint.

A Beugró további különlegessége, hogy közönségjáték is lesz, amelynek célja, hogy a nézők is kipróbálhassák a műsorban látottakat. Novák Péter műsorvezető minden adásban ismerteti a tv-nézőkkel a heti feladatot, egy-egy olyan helyzetgyakorlatot, amelyet a vállalkozó kedvűek mobiltelefonnal vagy kamerával rögzíthetnek. A játékosok feltöltik az elkészült filmeket a megadott internetes címre, amely látható lesz a Beugró oldalán, sőt a legjobban sikerült alkotások adásba is kerülnek.Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 4.1 (az 5-ből). 10 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#adlibitumvoices a városnapokon
2024. június 14. péntek,
Ma Vazul, holnap Jolán, Vid ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Boy George , Che Guevara, Dankó Pista, Darvas Iván, Marenec Fruzsina, Steffi Graf.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?régi szavazások