2009.06.26 09:28

AZFeszt, a nyírbátori „thermal rock'n'roll”

  Flattr this
 

Egyedülálló lesz 2009-ben is az Amatőr Zenekarok Fesztiválja, azaz az Azfeszt, mert továbbra sem kíván beleszürkülni a nyári fesztiváldömpingbe. Négy színapd, négy medence és nyolcvan rockbanda.

Idén a neves hazai fellépőkön kívül olyan külföldi előadókkal találkozhat a fesztiválra látogató, akik csak az Azfeszt színpadjain zúznak. Architechts (UK), Death By Stereo (USA), Raised Fist (SWE), Sonic Syndicate (SWE), The Blackout Argument (DE), csak néhány az idei húzó nevekből. De természetesen a hazai bandák színe-java is megfordul majd a Thermál Rock'N'Roll szülőhazájában, hogy idén se legyen túl sok időd a medencében ázni.

tehetségkutatás
És te se aggódj több éve visszalátogató Azfesztes barátunk, mert tudjuk, hogy tehetségkutató fesztiválként nem szabad megfeledkeznünk a fiatal tehetségekről. Ennek jegyében idén már 40 zenekarnak adunk lehetőséget, hogy megmutassák a szakmai zsűrinek minden tudásukat.

lesz itt minden
Az idei összegzés tehát: 4 színpad, 4 medence egész napos fürdőzési lehetőséggel, 1 civil tér sok-sok szervezettel, 70-80 rock banda, köztük egy tucatnyi külföldi zenekar, akik csak nálunk lépnek fel, népzenészek, DJ-k és humoristák, már 40 tehetségkutatós zenekar, sok sörcsap, és még több sör, Te, néhány haverod és pár ezer ivócimbora. Egyszóval Termál Rock 'N' Roll!

Fellépők, meg ilyenekÉrtékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 3.0 (az 5-ből). 2 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#adlibitumvoices a városnapokon
2024. július 19. péntek,
Ma Emília, holnap Illés ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Csotó Klára, Kiki (Patkó Béla), Móra Ferenc, Wladár Sándor.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?régi szavazások