2008.05.26 17:13

Auto Tuning Show 2

  Flattr this
 

2008.05.25, Szatmárnémeti: metálfény, égett-gumi szag, alufelni, oldtimer club, verseny, napfény, expo, drift, gyorsulás, tömeg, energiaital, kerékcsikorgás, pörgés ezerrel. Ilyen volt az idei Auto Tuning Show. A második.

A szatmárnémeti Ger-Bog Kft., a 25ora.ro és a 365hp.ro, szervezésében látványos tuning-showra került sor Szatmárnémeti Új–Központját 2008 május 25-én a déli óráktól késő délutánig ostromolták a tuningautók, az adrenalin- és a gyorsaság szerelmesei.

drift
A Szamos töltéséről illetve a két hidacskáról remek kilátás nyílt a rajthoz álló párosokra, illetve a közönség-kedvenc drift akciókra is. A show egyik érdekessége volt hogy először Romániában ONLINE is közvetítve volt a gyorsulási verseny.


csúcsautók
Az expo úgymond gyengébben sikerült mint tavaly de így is több mint 30 tuningolt járgány volt megcsodálható.
Természetesen a csúcsautókhoz hangerő és pár csinos lány is tartozot.
Oldtimer kiállítás is volt a placcon, az idősebb, illetve a nosztalgiát kedvelő korosztály kedvéért, volt három- és négykerekű modell, a volt-kommunista országokban gyártott csoda és Skoda 100-as is.
A 365hp Team maradhattunk ki az eseményből, egy szőke cicababával és 3 autóval szerény kis standot állítottak. (Toyota Celica - A.Boot, Honda Civic Sport -Wasted, Daihatsu Cuore -Moldy007)

gyorsult az EVO
Az expo kétségkívül egyik legnagyobb érdekessége és közönségsikere a Nyíregyháza és környéki TRABI-s banda volt akik a bandafőnök Mitru Zoltán vezetésével egy adott pillanatba megszállták a központot. A gyorsulási verseny favoritja JEFF volt egy Mitsubishi EVO IX volánjánál.
A profikat úgy az expón mint a gyorsulási versenyen a Debreceni SKUNK2 csapat képviselte három Honda márkájú „rizsrakétájával”.

driftshow Alpinával
Drift show főszereplői, a tavalyi versenyről már ismert Varga „Puci” Tamás a 350 lóerős BMW Alpinával, valamint a ralibajnok Kapzsi Zoli Mercédeszével nyűgözte le a közönséget.

csak a java
A gyorsulási versenyre Itt versenyezz, ne az utcán! mottó jegyében rengetegen neveztek be, és érzésem szerint ez a része volt a legprofibb és legjobban sikerült része a Tuning Show 2 -nek.
Indult itt Trabanttól kezdve, Bentley, Honda S2000 CRX -Integra, -Civic, BMW M3, Renault 5GT, VW Golf GTi, Subaru STI, Mitsubishi Evo IX, Corvette, hogy csak a javát említsem.

sokan „választottak” jól
Délutánra már rengeteg ember látogatott ki a rendezvényre, annak ellenére hogy úgy Szamármegyébe mint környékén rengeteg más rendezvény és koncert volt aznap. A helyhatósági választási kampányról nem is beszélve, ami javában zajlott nemcsak a környéken, de országszerte.
Mindent egybevetve egy jól sikerült, a Románia szinthez mérve profi kis rendezvény kerekedet.



Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 4.8 (az 5-ből). 30 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. május 12. vasárnap,
Ma Pongrác, holnap Szervác, Imola ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Gabriel Byrne, Tony Hawk.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások