2009.08.10 09:14

Aquapark Szatmárnémeti

  Flattr this
 

Mintegy százmillió eurós beruházásból épül aquapark és wellnes-központ Szatmárnémeti határában, a Gorunului utcában, az ACR kamionos gyakorlópályája utáni, húsz hektáros földterületen.

A jó hangulat garantált lesz

A jó hangulat garantált lesz

lesz itt minden
A szatmárnémeti északi határában, a Mikolába vezető Sárerdei úton (DJ18), épülő vizes szórakoztató-centrum hideg és termálvizes medencékkel is várja majd a kikapcsolódni vágyókat, de a bevásárlóközpontok, kereskedelni helységek, éttermek és szállodák sem fognak hiányozni. És amiket említeni sem kell, hiszen magától értetődő módon lesznek: masszázscentrum, szauna, pezsgőfürdő, csúzda, hullámmedence, sodrófolyosó, színpad, ésatöbbi. A szatmári „akvapark” várhatóan 2010 nyarán nyitja majd meg kapuit.

ritkaságszámba menő aquapark lesz
A környéken hasonló méretű beruházás még nem történt és nem is fog.
A legközelebbi wellnes-óriás - nyugat felé –, Hajdúszoboszlón van, a szatmári szórakoztató-központ vonzáskörzetébe várhatóan Kelet-Magyarország egy részével együtt egész Erdély és Ukrajna déli része bele fog tartozni.
Kelet felé a legközelebbi hasonló méretű strandkomplexum Brassóban van, ott már látogatható a „fantáziadús” nevet kapott Aqua Park Braşov.
A szatmári aquapark nevét 2009 nyarán még titkolják, hiszen az építkezés is alig kezdődött meg.



Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 4.2 (az 5-ből). 6 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. március 29. péntek,
Ma Auguszta, holnap Zalán ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Elle MacPherson, Jennifer Capriati, Kosztolányi Dezsõ, Terence Hill, Zimány Linda.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások