2010.04.15 04:36

Alakul a 2010-es agárdi Part Fesztivál

  Flattr this
 

Az agárdi fesztiválszervezők voltak a leggyorsabbak idén, már áprilisban bejelentették milyen fellépőkkel, milyen egyéb programokkal várják a fesztiválzabálókat.

Idén a house/trance és hiphop rythm and blues közönsége is megkapja saját fesztiválját, az agárdi Part ezen stílusok sztárjait vonultatja fel július 28. és augusztus 1. között, az agárdi Szabad Strandon.

140 fellépő
Az agárdi Part Fesztivál rendezői a zenei fellépők mellé egy élményparkot is összekaptak erre a nyárra, a fesztiválozásra kijelölt nyolcszáz méteres balatonparti strandszakaszt nappal az extrémsportok paradicsomává változtatják, éjjel meg mehet majd a bulizás végig.
A Part Fesztivál Agárd szabadstrandján ad helyet négy napon át 140 fellépőnek, hatvanezer látogatóra számítanak.

nagy nevek
A fellépők között a magyar zenészek mellett nemzetközi sztárok is megtalálhatóak, így Shaggy, Akon, Sean Paul, John Dahlbäck, vagy Mauro Picotto is tiszteletét teszi a fesztiválon.

Az első háromezer bérletet 16.900 forintért kínálják, elővételben 24.900, a helyszínen 27.900 forint lesz a belépő az öt napra.

további részletek: agárdi Part Fesztivál fellépők



 

Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 3.0 (az 5-ből). 1 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 24. szerda,
Ma György, holnap Márk ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Alessandro Costacurta, Barbra Streisand, Détári Lajos, Jékely Zoltán, Kelly Clarkson.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások