2010.03.16 09:16

A tíz legjobb Facebook játék

  Flattr this
 

Most sem unalmasak a legnagyobb szocializációs oldal játékai, de idén (na jó, legkésőbb 2011-ben), majd jönnek az olyan összetettebb gammák mint a Civilizations, vagy a C&C.
Ma viszont még ezek mennek:

10. Pet Society
Virtuális tamagochi, az EA-tól, amelyikben házi, vagy vadállatot kell babusgatni. Nemcsak állati tulajdonságokkal felruházott kedvencre kell vigyázni, a Facebook kisállat-társadalma moziba, bevásárolni jár, tévét néz és nyírja a ház körül a füvet.
(19.108.924 aktív felhasználó havonta)

09. Zoo World
Állatkertépítős, amelyik azonban nemcsak az állatkertek megszokott feladatainak ellátását mímeli, de ketrec- és madárházépítgetés közben kincsre is lelhet a játékos, amiből veheti meg a következő ritka állatot és csalogathat még több látogatót kertjébe.
(19.679.277 aktív felhasználó havonta)

08. PetVille
Ez inkább gyerekeknek szóló állatravigyázós játék, gyakorlatilag ua., mint a Pet Society. De úgy tűnik ezt a felnőtteknek jobban tetszik mint a 10.-ik helyen álló társa, sokan többen ütik agyon az időt ezzel!
(19.817.396 aktív felhasználó havonta)

07. MindJolt Games
Egy összetett játékgyűjteményt rejt e név, van itt minden mi fészbukozónak ingere, egyszemélyes, vagy többszemélyes verzióban is. Arcade, puzzle, stratégia, kártya, sport sem hiányozhat...
(21.031.660 aktív felhasználó havonta)

06. FishVille
Pet Society a víz alatt! Itt nem négylábúra kell vigyázni, hanem halra. Etetni, itatni, altatni, tisztántartani. Nem, itatni nem kell...
Hülyeségnek tűnik, de 23 millió felhasználó nem tévedhet...
(23.697.952 aktív felhasználó havonta)

05. Mafia Wars
A bűnözés itt kifizetődő, de azért don't try this at home! MIndenkinek szól, akit idegesít egy hallal foglalkozni órákon át minden nap, de azoknak is, akik egy hallal való foglalkozás után szétütnének pár állkapcsot, meg lövöldöznének össze-vissza.
(24.714.464 aktív felhasználó havonta)

04. Happy Aquarium
Komplexebb, ezért népszerűbb is mint a „Halfalu” itt nem egy halat, hanem sokat kell hízlalni, eladni, tenyészteni, pénzzé tenni, meg ilyenek. Akváriumot is kell rendezgetni, akár műholdvevő is kerülhet bele. Vízálló! Annyi hiányzik belőle, hogy saját kis akváriumunkat nem lehet képernyővédőnek beállítani, pedig sokan nézegetnék szívesen munkájuk gyümölcsét...
(25.079.630 aktív felhasználó havonta)

03. Texas Hold'Em Poker
A szerencsejáték mindig is menő volt (Robert de Niro is megmondhassa), a Facebookon azért játszák sokan, mert hús-vér ellenfelekkel lehet megmérkőzni és annak is menni fog a virtuális póker, akinek a pókerarc nem annyira.
(28.085.952 aktív felhasználó havonta)

02. Café World
Nem gondoltam volna, hogy egy kávéház tycoon lenyomja a Mafia Warst, de ezt a játékot, ahol a konkurencáit békés eszközökkel kell lenyomni, többen játszák mint a maffiásat! Itt jobb lehetsz mint a Starbucks!
(30.176.068 aktív felhasználó havonta)

01. FarmVille
Parasztok szeretnek lenni a legtöbben a Facebook-on, a farmépítős-terjeszkedős-állattenyésztős játékot indítják be legtöbben, ha belépnek az „Arckönybe”. Oda kell figyelni, le ne rohadjon a termés, mewg ne rozsdásodjon a kapa meg a kombájn, néha meg kell reptetni a postagalambokat, újra kell kenni a fabudi zsanérjait és el kell vonatkoztatni a traktortól és a gumicsizmától, ha diszkóba megy szombat este a fészbukfarmer. Az a nyolcvanhárom millió!
(83.167.740 aktív felhasználó havonta)




Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 3.8 (az 5-ből). 9 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. március 28. csütörtök,
Ma Gedeon, Johanna, holnap Auguszta ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: .

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások