05.01.2009 09:09

Szűz horoszkóp 2009

  Flattr this
 

Nyugati horoszkóp
Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

2009 a szerelemben
Érzelmi életét sem kerüli el a dinamizmus, annak ellenére, hogy ez igencsak izgalmas területe az életének. Próbálja megtartani és építeni az évekkel ezelőtt elkezdett kapcsolatokat, adjon bele több szenvedélyt és újítson ahol csak lehet.
A Szüzek új horizontokat szeretnének nyitni maguknak, de vigyázat! Lehet hogy az lesz a vége, hogy szerelembe esik. Ha egyedül van ez csak mindenképpen jó a Szüzeknek, ha viszont párkapcsolatban élnek ez bizony sok bajt hozhat.

2009 az egészségben
A sport a legjobb gyógyszer. Ha mégsem szeretne sportolni, akkor étkezzen egészségesen és mozogjon a lehető legtöbbet.
Ez egy sokkal jobb megoldás, az orvosságok helyett. Ne hajtsa túl magát, ez egy szintén jó megoldás orvosságok ellen. Pszichikai állapotod labilis ezért egy túlterhelés meg is betegítheti. Aludjon többet ebben az évben.

2009 a pénz és a karrier terén

Legyen figyelmes ha munkahelyet választ. Ne menjen bele Önt hátrányos helyzetbe hozó kompromisszumokba. Egy jól fizető munkahely a jövőjét is megalapozhatja. Akár külföldön is szerencsét próbálhat, egy anyagi szempontokból jobb jövő érdekében. Arra azonban figyeljen, hogy ne költse el az összes pénzét nyaralásra.
forrás: [twice.hu]



volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 20. szombat,
Ma Tivadar, holnap Konrád ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Carmen Electra, Dolák-Saly Róbert, Luther Vandross, Szeleczky Zita, Zsoldos Péter.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások