02.03.2009 08:35

Tavaszi akciók a romániai mobilszolgáltatóknál

  Flattr this
 

A Cosmote márciustól pénzt ad a mobiljel elvesztése miatti beszélgetés-megszakadások után, az orange beindította a Music store szolgáltatását, a Vodafone ingyenes antivírtus-tesztet ígér, a Zapp pedig az E@syvel nyomulna.

Cosmote
A romániai kislibazöld mobilszolgáltató 0,0119 eurót fizet azoknak a feltöltőkártyás felhasználóknak, akiknek a mobiljel megszűnése okán, megszakadt beszélgetés miatt bosszankodnak. Üröm az örömben, hogy a „kártérítés” nem haladja majd meg telefonszámonkénti 2,4 eurót havonta. A megszakításokat a rendszer rögzíti majd és ha a jóhiszeműség meg is van a szolgáltatóban és tényleg jóváírja a megszakadt beszélgetlések után ígért pénzt, nemkizárt, hogy a megszakításokat rögzítő rendszerben is megszakítások álljanak fenn.

orange

A narancssárga mobiltársaság továbbra is köti az eber a karóhoz és nem ad semmit ingyen - tartván magát ahhoz az elmélethez, hogy ő a legnagyobb Romániában, úgyhogy mire... -, ám mindenféle multimédia szolgáltatást indít be. A legújabb, a Music Store, amelyik lehetőséget biztosít zeneszámok legális letöltésére. A muzsikát egyből két formátumban ajánlja fel az oldal, egyik a PC, a másik a mobiltelefon lejátszóprogramjához van optimizálva. Ja, vagyis mégis ad ingyen ezt-azt az orange, a Music Store esetében a melódiákba ugyanis 30 másodperc erejéig ingyen bele lehet hallgatni...

vodafone
A vörös mobilosok a BitDefenderesekkel borultak össze és arra jutottak, hogy  a vodások három hónapig ingyen használhatják (azaz tesztelhetik), a BitDefender antivírus programját. Emellett promóciós laptopokra és kiterjesztett 3G-s hálózatra futotta 2009 tavaszán a romániai Vodafone-tól.

Zapp
Az indiai-vörös molbilszolgáltató egy komplex csomaggal ébredt ezen a tavaszon, azután hogy bevezette azt az opciót, hogy a kártyás zapperek akkor is rácsöröghettek molbilos társukra, ha már nincs egység a kártyájukon. A csomag ömlesztett opciókat tartalmaz, SMS-től, e-mailhasználaton át, az ingyen adott mobilpercekig. Az e@asy fantázianevet viselő pakk legolcsóbbika 12 euro, a legdrágábbik pedig 199 euro.



volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#adlibitumvoices a városnapokon
2024. május 20. hétfő,
Ma Bernát, Felícia, holnap Konstantin ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Busta Rhymes, Cher, Iker Casillas, Kovalcsik Ildikó „Lilu”, Póka Angéla, Villányi Andrea „Fresh Andi”.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások