17.10.2008 14:46

Corum: A világ legdrágább órája

  Flattr this
 

Aki már nem tudja mire költeni a pénzét, de órája még nincs, vegye meg ezt: Corum Classical Billionaire Tourbillon. Az ára körülbelül 3,3 millió új lej! Váááááááááá.

Még nézni is drága!

Még nézni is drága!

A milliárdosoknak szánt svájci remekmű indexeit 44 darab baguette csiszolású fekete gyémántból rakták ki, de igény szerint kék számokkal is rendelhető a modell, ez esetben kék zafírkő váltja ki a briliánsokat. A lünettán ezenkívül összesen 726 darab kerek és 104 baguette gyémánt van, amelyek elhelyezése igen komoly ékszerészeti ismereteket kíván.

A drágakő-parádé nem áll meg a számlapon, hiszen magát a szíjat is gyémántból alkották meg a szakemberek, ráadásul ezen - az általában elhanyagolható értékű - alkatrészen található a legtöbb kő. Amíg a számlapon potom 18,75 karát tömegű csillogó kő helyezkedik el, a szíjra 35,93 karátnyit illesztettek, egekbe tornázva ezzel az óra árát. A gyémántokat 18 karátos fehérarany fogja össze, további fémeket csak a speciális ötvözetekből készült óraalkatrészekben találunk.

Az ilyen órák ára nyilvánvalóan égbeszökő, a Classical Billionaire Tourbillon 643.500 angol fontba, vagyis több mint 3,3 millió RON-ba kerül. A Corum csak évi tíz darabot készít belőle.
forrás: [deluxe.hu]

.:adatlap:.

Ár: 643.000 angol font
Óraház: Fehérarany gyémántokkal
Elemek: Tourbillon
Számlap: Skeleton
Csat: Fehér arany
Vízálló: 30 méter
Üveg: zafír
Átmérő: 46 mm



volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 20. szombat,
Ma Tivadar, holnap Konrád ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Carmen Electra, Dolák-Saly Róbert, Luther Vandross, Szeleczky Zita, Zsoldos Péter.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások