23.04.2010 06:31

Aki elveszített egy iPhone 4G prototípust: Gray Powell

  Flattr this
 

Előbb egy iPhone 4G prototípust találtak Redwood City egyik bárjában, majd a telefon felelőtlen gazdája is meglett, de nem hasítanak szíjat a hátából.

Az április közepi legfontosabb geek-hír egyértelműen az iPhone 4G prototípusának megtalálása és felboncolása volt: a Gizmodo napokig nyomkodta a telefont, majd röviden ismertette a részleteket, amikből kiderül, hogy az új készülékben előlapi kamera, vaku, nagyobb üzemidejű akkumulátor lesz, valamint a formavilág is változni fog. Többen a szívükhöz kaptak, amikor meglátták az esetlen alumíniumkeretet, ők továbbra is abban bíznak, hogy a forma még változni fog, a dizájn csak ideiglenes.
A Gizmodo ötezer dollárt, körülbelül tizenöt ezer új lejt fizetett a megtalálónak a készülékért, cserébe több mint kétmillió kattintást és rengeteg említést kapott az oldal, jó üzletnek bizonyult a beruházás.

A másik, még fontosabb hír: előkerült az a fickó, aki elhagyta a telefont. A megtaláló is emlékezett a nevére, mert amikor elkezdett játszani a 4G-vel (szóval még mielőtt az Apple távolról letiltotta volna a készüléket), a tesztelő még be volt lépve a Facebook-accountjával.

Hősünket Gray Powellnek hívják, 2006-ban végzett az Észak Karolinai Egyetemen, és az iPhone basebandjén dolgozik - vagy legalábbis azon dolgozott még, amikor a Gizmodo felhívta a fickót.



volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. március 28. csütörtök,
Ma Gedeon, Johanna, holnap Auguszta ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: .

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások