31.08.2010 06:37

Való Világ 4: Villalakók, Lilu, Buci

  Flattr this
 

Hét év szünet után állítólag megint itt a valóságshow-idény így 2011 elején az RTL Klub is kinyitja a Való Villa kapuit, a kamerák elé meg Lilut és Stohlt fogja küldeni.
Aki legtovább bírja odabent, tizenkét millió pengő forintot, egy cuki kis lakást és egy májer autót fog nyerni.

Tizenötezernél is többen vannak már vállalkozó kedvűek, akik beköltöznének a negyedik Való Villába, és ezzel több millió tévénéző házába. 2011 januárjától indul a Való Világ negyedik része!

Stohl + Lilu
Már majdnem biztos, hogy Stohl András visszatér a semmiből és elvezeti majd a magyar realityt, a társa Lilu lesz, akit már ismernek a valóságshow rajongók. Stohl visszatérése nagy meglepetés lenne, mert az RTL Klub vezetése az X-faktorból éppen azért csukta ki, mert szerintük autóbalesete és a cserbenhagyás után méltatlanná vált arra, hogy a nézőket szórakoztassa.

újra valóságshow-láz
A harmadik Való Világ véget érte óta, az RTLKlubosok rendszeresen kutatták a nézői reakciókat, és várták a legalkalmasabb pillanatot, hogy ismét műsorra tűzzék a valóságshow-t, Kolosi Péter műsorigazgató szerint ez a pillanat most jött el.

hol lesz a villa?
A csatorna egyelőre nem árulta el, hogy hol lesz a műsor helyszíne, hol áll majd a Való Villa, hiszen az eddigi szériáknak otthont adó Kunigunda úti épületet már lebontották, a helyén jelenleg a Magyar Televízió új székháza áll.

HASZNOS LEHET:

Eddig nyertek:
VV1: Szabi
VV2: Laci
VV3: Miló
VV4: ?

Valóságshow-s, összefoglalós:
>ITT<

blogolós valósvilágos meg:
>ITT<

VV4 a Twitteren:
https://twitter.com/valovilag4



volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 20. szombat,
Ma Tivadar, holnap Konrád ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Carmen Electra, Dolák-Saly Róbert, Luther Vandross, Szeleczky Zita, Zsoldos Péter.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások