02.02.2009 13:31

Szervezik az V. EMI-tábort

  Flattr this
 

Ötven szervező, Románia egyik legnagyobb magyar fesztiválja, augusztus eleje, tízezernél is több látogató, igazi koncertdömping. Címszavakban ez a 2009-es EMI-Tábor.

Január utolsó hétvégéjén tartotta az év első táborszervezői gyűlését az Erdélyi Magyar Ifjak. Az Erdély egész területéről összesereglett EMI-s csapat (mintegy ötven fiatal), képezi az idei rendezvény „kemény magját", de a helyi szervezetek révén ennél várhatóan még több ifjú járul majd hozzá a négy év alatt Románia egyik legnagyobb és legfontosabb ifjúsági rendezvényévé előlépett tábor sikeréhez.

Az V. EMI-tábor időpontja 2009 augusztus 5-9, helyszíne pedig ismét a Hargita megyei Gyergyószentmiklóstól három kilométerre lévő Hétvirág panzió területe lesz.

A koncertekről és más programokról a szervezők csak később árulnak el részleteket, de ígérik: idén még gazdagabb lesz a választék. A táborral kapcsolatos hírek és tudnivalók – ahogy eddig is – az emitabor.hu/erdely oldalon lesznek elérhetők, ugyanitt hamarosan bárki bekapcsolódhat a szervezésbe ötletekkel, javaslatokkal.

„elmennek százak, de jönnek ezrek”
Mint ismeretes, a 2008-as, IV. EMI-táborban összesen 15.000 napi látogatót összesítettek.

Bővebb információ:
Soós Sándor EMI-elnök, főszervező,
erdelyert@yahoo.com,
004/0745-568.605mindjárt lesz:

Following Brancusi 2019Morbioli 2019
2020. július 8. szerda,
Ma Ellák, holnap Lukrécia ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Joan Osborne, Kevin Bacon, Koncz Gábor, Toby Keith.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?régi szavazások