20.02.2012 08:56

Szatmári DJ-k egy helyen

  Flattr this
 

Úgy gondoljuk, sokan örülnének neki, ha bármikor meghallgathatnák kedvenc szatmári DJ-jük mixeit, vagy ezek saját szerzeményeit, ezért gyűjtenénk ezeket egy csokorba.

Határon átnyúló kezdeményezést tervezünk csinálni a dologból, ezért nem csak a romániai Szatmár megyében, hanem a magyarországi Szabolcs- Szatmár-Bereg megyében lemezlovagló muzsikusokat is bevennénk a térítésmentes projektbe.

Térjünk a lényegre

A főoldalról lekerülnének a színes-csíkos főoldal nyitvatartás, szálláslehetőség, kisokos, telefonokos menük és itt sorakozhatnának a DJ-s linkek.

Weblapunk szerverére feltölteni a zenéket egyelőre nem tudjuk vállalni, úgyhogy linkelve gondoltuk a gyűjteményt elkészíteni, a lehető legkevesebb kötöttség mellett.


Linkelés lesz

Biztos minden DJ-nek van már kedvenc mix-megosztó oldala (soundcloud, mixcloud, myspace, ilyenek), vagy netán saját blogja, vagy weblapja, ahol az archívumát tárolja.
Na, ez kéne linkelni és egy mindenki saját szája íze szerint megrajzolt színezett, betűtípusozott 234 x 20 pixeles téglalapban elküldeni a weblap címével együtt, amire átjusson az erre ráklikkelő zeneszerető illető.


ide mind!
Szóval a kötöttség csak a méret (hogy beférjen a hasábba és ki is nézzen valahogy), a lehetőségek pedig határtalanok!
Aki belemenne a dologba, a 25ora.foto(at)gmail(dot)com címre írjon.



volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 26. péntek,
Ma Ervin, holnap Zita, Mariann ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Jet Li, Kukorelly Endre, Szörényi Levente.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások