26.08.2008 09:22

National Geographic fotóiskola - Nagy fotóskönyv - Vadonatúj tippek

  Flattr this
 

Szerző: -
Kiadó: Geographia Kiadó, Budapest
Kiadás éve: 2008
Ár: 69.00 RON

Ez a kitűnően használható kézikönyv telis-tele van gyakorlati tanácsokkal, a digitális korszak újonca és a filmnyersanyaghoz ragaszkodó fotográfus számára egyaránt.
A kötetben foglalt ötlettár nemcsak a lelkes műkedvelőnek, de a mindenre elszánt, profi szemléletű fotósnak is nagyon sok újdonsággal, hasznos ismerettel szolgálhat.

mit hogyan?
Tíz fejezet tárgyalja a filmes és digitális fényképezés rejtelmeit:
Hogyan használhatjuk ki legjobban kompakt fényképezőgépünk képességeit? Milyen típusú helyzetekben hogyan állítsuk be digitális tükörreflexes gépünket? Hogyan fotózzuk a gyorsan mozgó témát? Az utómunkában milyen programokat használjunk? Hogyan kezeljük a számítógép adta eszközöket? Miben állnak a nyomtatás, a szkennelés és az archiválás fortélyai?

nagyszerű fotók
A tippekhez, trükkökhöz, tanácsokhoz a National Geographic magazin fotográfus csapata, sok neves alkotó, rangos díjak birtokosai kölcsönzik válogatott képeiket, s osztják meg az olvasóval sok év tapasztalatát, megannyi tanulságát. Nagyszerű fotók és hasznos ismeretek sora teszi kiadványunkat egyedülállóvá, a törekvő amatőr és a digitális világgal ismerkedő profi fotós nélkülözhetetlen kézikönyvévé.

Megvásárolható itt: Erdélyi Virtuális Antikvárium és Könyvesbolt



volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 26. péntek,
Ma Ervin, holnap Zita, Mariann ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Jet Li, Kukorelly Endre, Szörényi Levente.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások