14.08.2010 09:27

Köcsögül parkolók - fotós, vetélkedős

  Flattr this
 

Új rovat ez a 25ora-n, ami azért indult, mert már a fax kivan azzal, hogy még a nyár közepén se lehet megállni, közlekedni, meg gyalogolni Szatmárnémetiben, akkor amikor a város fele nyaralni van. A rovat lényege, hogy képeket kell beküldeni és hogy lehet nyerni...

Lehet hogy a rovat címe első olvasatra furának tűnik, de nem találtunk olyat, ami kifejezőbb lenne és egy gyors felmérés kimutatta, az emberek nagyrésze érti milyen jelenség is az a köcsögül parkolás.

gőzleeresztés
Képeket csinálni tilosban / zebrán / kereszteződésben / útközepén / járdán parkolókról és azokat feltölteni egy weblapra sokat nem fog segíteni a dolgon. De annyira talán jó lesz ez a kicsi, de egyre bővülő gyűjtemény, hogy kicsit kifújja a gőzt az, akinek bosszúságot okozott egy-egy trehányabb személygépjármű-vezető.

Úgyhogy hajrá:
- fotókat ide kérjük: 25ora(at)25ora(dot)ro
- kritériumok: látszódjon az autó (olvasható rendszám előnyt jelent) és legyen egy rövid leírás arról, hogy hol követték el a köcsögül parkolást, illetve a kép készüljön Szatmárnémetiben.
- ha megvan a tíz kép, a galéria lesz up&running, természetesen frissítve az új meg új beküldött fotókkal és linkelve itt.

ja, és lehet nyerni:
- bizonytalan időközönként a legjobb képe(ke)t beküldők között kisorsolunk 5 (öt) darab félórás (piros), parkolójegyet. Úgyhogy csak az képküldjön, aki hasznát is tudja venni, azaz jár Szatmárnémetiben (és ott meg is akar állni).
Nyertesértesítés e-mailben, vagy telefonon.



volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. március 29. péntek,
Ma Auguszta, holnap Zalán ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Elle MacPherson, Jennifer Capriati, Kosztolányi Dezsõ, Terence Hill, Zimány Linda.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások