20.05.2010 11:06

I. Oldtimer & Youngtimer Expo 2010

  Flattr this
 

2010 június ötödikén szombaton kora délutántól nyílik autós, Oldtimer & Youngtimer Expo a Szatmár megyei Pusztadaróc (Dorolţ) község kastélykertjében.

A délután kettőre tervezett általános gyülekező után a nyolc kilométerre lévő Szatmárnémetibe is beautóznak az aggastyán korú autócsodák, a város Székesegyháza előtt, a Libertăţii téren állnak meg majd egy órára, hogy azok is gyönyörködhesseenk bennük, akik nem jutottak ki a pusztadaróci eseményre. Szatmárnémetibe délután háromra várható a konvoj.

Autókat várnak Magyarország több településéről, Aradról, Kolozsvárról, Brassóból, Bukarestből, Szatmárnémetiből és Dézsről is.

A szervezők több mint negyven veterán és a veterán korhoz közelítő autót és gazdáit várják Darócra június első hétvégéjén. A Szatmár megyében első alkalommal megrendezett expora a belépő 10 lej lesz, 14 éven aluli gyerekek számára ingyenes.

Az autókiállítást retro ruhák divatbemutatójával kötötték össze, illetve lesz versenytánc is, úgyhogy mindenki viheti magával a feleségét és/vagy barátnőjét is nyugodtan...
+
bogrács
pálinka
gyerekfoglalkozás


Tehát, összefoglalva:

I. Oldtimer & Youngtimer Expo 2010
2010 június 5-6 (szombat-vasárnap)
Pusztadaróci kastélykert, 14:00 órától
Szatmárnémeti Régi Főtér: 15:00 - 16:00
Beugró: 10 RON, gyerekeknek ingyenes



volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. március 28. csütörtök,
Ma Gedeon, Johanna, holnap Auguszta ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: .

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások