27.04.2010 10:42

Holiday & Travel Expo 2010 - Szatmárnémeti

  Flattr this
 

III. Nemzetközi Vakáció és Utazás Kiállítás
Holiday & Travel EXPO – 2010 Szatmárnémeti
Helyszín: Szatmárnémeti
Szakszervezetek Művelődési Háza
casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare
Időpont: 2010 máj. 7-9, péntek - vasárnap
Kezdés: 09:00
Beugró: ingyenes

A Show Time Entertainment Factory mint Főszervező és a Szatmári Kereskedelmi és Ipar Kamara mint Szervező, május 07-09 között szervezi a III. Vakáció és Utazás Kiállítást, a Holiday & Travel EXPO 2010-es évi kiadását a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házában.

Az eseményen részt vesznek utazási irodák, szállodák, wellness- és győgyfürdők képviselői, szakmai képzéssel foglalkozó szervezetek, szaksajtó képviselői, bankok és biztosító-társaságok képviselői és bemutatkozik több Szatmár megyei kisüzem is.

A kiállításra látogatók részt vehetnek egy tombolán is ahol sok értékes nyereményt lehet majd megnyerni, mint például wellness hétvégéket, belépőjegyeket magyarország-i vízividámparkokba, és azok a látogatók akik a kiállítás alatt vásárolnak vagy előjegyeznek utakat, jelentős kedvezményeket kaphatnak, ígérik a kiállítók.

Az esemény szeretne lehetőséget teremteni a kiállítók számára hogy bemutathassák különleges, utazással kapcsolatos ajánlataikat és új üzleti kapocsolatokat hozhassanak létre.

Az előző két utazás kiállitás sikerét kihasználva, a szervezők szeretnék még jobban kielégíteni a látogató közönséget és ezért még több kiállitót szeretnének idecsalogatni a román és nemzetközi turisztikával foglalkozó cégek közül és egy hagyomány-teremtő kiállítást szervezni Szatmárnémetiben.

további részletek:

SHOW TIME ENTERTAINMENT FACTORY
Attila Antal -Elnök
Tel./Fax: +4/0261-710.871
Mobil: +40/745-219.974, vagy +4/0727-927.772
office(at)showtimefactory(dot)ro

Szatmár Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Daniela Culic -Igazgató
Tel./Fax +4/0261-710.790
cci(at)cciasm(dot)ro



volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. március 29. péntek,
Ma Auguszta, holnap Zalán ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Elle MacPherson, Jennifer Capriati, Kosztolányi Dezsõ, Terence Hill, Zimány Linda.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások