18.06.2008 05:59

MTV: Horvátországi tudósítások

  Flattr this
 

Élő kapcsolások és riportok várják a Magyar Televízió Híradójának és Az Este című műsorának nézőit június 23-tól már Horvátországból is.
Ezzel a világ öt pontjáról jelentkeznek rendszeresen az MTV riporterei.

Az MTV Híradója – hazánkban egyedülálló módon – a nyári időszakban már a világ öt pontjáról, New Yorkból, Brüsszelből, Bécsből, Baselből, Rijekából tudósít rendszeresen, a balatoni eseményekről pedig külön műsorban számol be.
„Az Adria a legnépszerűbb külföldi úti cél, ahogy az a Magyar Turizmus Zrt. tájékoztatásából is kiderül.

magyarokat érintő hírek
Az oda utazókat és nem utolsósorban itthon maradó rokonaikat, barátaikat szeretnénk a lehető legtöbb információval ellátni” - mondta Kert Attila hírigazgató.
A magyarokat érintő hírekről, aktuális eseményekről, kulturális programokról, a forgalmi helyzetről és az időjárásról is hírt ad esténként az MTV riportere Horvátországból a Híradó és Az Este nézőinek. A június 16-án, hétfőn induló tudósítás sorozat első elő bejelentkezését Al Ghaoui Hesna, a Híradó és a Panoráma riportere készíti, aki vasárnap érkezik Rijekába, az MTV nyári szezonra kialakított bázisára.

tudósítás, váltásban...
A jogász végzettségű újságíró nyolc éve foglalkozik külpolitikával, utoljára Pakisztánból, a Benhazir Bhutto elleni merénylet után, azt követően pedig a gázai övezetből tájékoztatta a Híradó nézőit.
„Elsősorban válságövezetekből jelentkezem, éppen ezért, a háborúk és konfliktusok után, jó érzés időnkét békés és vidám dolgokról beszámolni a nézőknek” – mondta Al Ghaoui Hesna, akit kéthetente váltanak majd kollégái, a Híradó, a Szempont és Az este riporterei.





volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. május 16. csütörtök,
Ma Mózes, Botond, holnap Paszkál ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Gabriela Sabatini, Janet Jackson, Máthé Erzsi, Megan Fox, Rodolfo (Gács Rezsõ).

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások