20.03.2008 05:32

Viszik a roncsautókat (+ videó)

  Flattr this
 

Szerda délután is szabaddá tettek egy lakótelepi parkolót Szatmárnémetiben azzal, hogy elvitték az ott álló, egyébként használaton kívűl lévő autót. Az akciót természetesen videóra vettük...

Az előírásokat betartva korábban írásban, majd a helyszínen személyesen is értesítették a tulajdonost: gyorsan kössön útilaput autója kerekére és távolítsa el közterületről, egyébként elemelik. Felszólításaik süket fülekre találtak, ezért léptek a tettek mezejére.

a tulaj fizet
Pedig azt autósok jobban teszik ha maguk keresnek megoldást az autójuk által foglalt közterület szabaddá tételére, hiszen ha azt elviszik, a kiszállás és az elszállítás költségeit ők állják. Ezt jó tudni!

tíz perc és kész

Szerda délután már tettlegességre került sor, az autóra szerelt emelődaruval a helyszínre érkező munkások betörték az áldozat, a fehér kombi Dacia alső ablakait, átvezették rajta a csörlőt, majd alig tíz perccel az akció kezdete előtt, már teherautó platóján is volt a jármű.

belinkelt videó
Az akciót nemcsak nézte a 25ora szemtanúja, de le is filmezte.

Flash is required!

Autóelszállítás








Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 5.0 (az 5-ből). 1 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 24. szerda,
Ma György, holnap Márk ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Alessandro Costacurta, Barbra Streisand, Détári Lajos, Jékely Zoltán, Kelly Clarkson.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások