23.09.2008 06:38

Sztárok a fejükre estek - tv2-kalandshow novembertől

  Flattr this
 

Sztárok a fejükre estek címmel késő ősszel indul a TV2 és Frei Tamás közös élő kalandshowja, amelyben tíz ismert magyar közéleti személyiség - köztük Bódi Guszti és felesége, Margó, Kozsó, valamint Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszter -, izgalmas, veszélyekkel teli küldetésre indul Afrika távoli, vadregényes országaiba, Zambiába és Botswanába.

... s vadakat terelő juhász.

... s vadakat terelő juhász.

A produkció ötletén Frei Tamás és két világhírű holland műsorfejlesztő, Kirsten van Nieuwenhuijzen és Mark van Berkel már egy éve dolgoznak. A holland kreatív szakemberek nevéhez fűződik a Big Brother létrehozása, a Legyen Ön is Milliomos közelmúltbeli átalakítása vagy éppen A széf című műsor ötlete. A sztárok a fejükre estek igazi világpremier lesz, most először fordulhat elő, hogy egy magyar fejlesztésű műsorötlet nagy, nemzetközi formátummá válhat.

„A világban futó, hasonló műsorok mindig nagyon mesterségesnek tűntek. Azt gondoltam, miért nem pont ellentétes irányból közelítjük meg a dolgokat, és viszünk el ismert embereket igazán kemény helyszínre? Ezzel az ötlettel mentem el annak idején Hollandiába, megtetszett nekik, és immár egy éve azon dolgozunk, hogy erről a helyszínről - ahol nem tudjuk mesterséges és makett módon az életet produkálni - épségben visszajöjjünk.

A szó szoros értelmében, ilyet még nem látott a világ: a résztvevők helyszínről helyszínre vándorolnak. Ez persze nagyon sok mindent igényel: egy hetven fős óriási mozgó szafari, huszonöt tonna mozgó felszereléssel, autókkal, teherautókkal, és ötven sátorral...”
(Frei Tamás)


Az alapötlet szerint tíz híresség, táborról táborra utazva küzd meg Afrika vadvilágával, nomád törzseivel és a természet embert próbáló kihívásaival. Útjuk során számos veszélyes, izgalmas, olykor humoros élményt élnek át. A műsorban komoly szerepet kapnak a televíziónézők is, hiszen a napi élő adások után a hétvégén ők maguk dönthetik el szavazataikkal, kik azok a sztárok, akik folytathatják életük kalandját.

Zambia és Botswana mindaz, amiről a műsor készítői álmodtak. Vízesések, zöldellő szavanna, az Okavango deltája, mocsárvilág, 55 fokos perzselő só-fennsík és a Kalahári sivatag… Az életkörülmények, az éghajlat, a mindennapi élet mind-mind nagyon távolinak tűnik Magyarországtól mindaddig, amíg tíz hírességünknek nem kell alkalmazkodni és életben maradni ezen a vidéken.

Liptai Claudia és Kovács Áron a helyszínről vezetik a hétköznap esténként főműsoridőben, élőben jelentkező kalandshow-t. Mindketten életük nagy kihívásának tartják a produkciót, hiszen nem csupán kicsi gyermekeiktől kell majd távol tölteniük heteket, hanem ők is ugyanazon körülmények között élnek majd, mint a kalandtúra sztár részvevői.

Az újfajta valóságshow novembertől indul a tv2-őn, hétköznap esténként tűzik műsorra.



Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 2.7 (az 5-ből). 18 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. március 28. csütörtök,
Ma Gedeon, Johanna, holnap Auguszta ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: .

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások