16.09.2008 19:26

Szatmárnémetin át tér haza a Robur-expedíció Pekingből

  Flattr this
 

Roburral Pécelről Pekingbe (az Olimpiára), majd vissza. Huszonötezer kilométer egy 1988-as évjáratú leharcolt mikrobuszban nem semmi teljesítmény. Pár napja hazaindultak, útjuk Erdélyen keresztül vezet, várhatóan szeptember végére érnek Szatmárnémetibe.

Június negyedikén indultak el az összesen négy hónapos küldetésre (VIDEO), igaz hogy a Kínába nem engedték be a járművet, de az expedíció tagjai Pekingbe eljutottak, ráadásul határidőre. Pár nappal ezelőtt pedig elindultak haza, a Mongólia - Kazahsztán - Oroszország - Ukrajna - Moldova - Románia útvonalon. A Robur is, a csapat is jól van!

szept. vége, Szatmárnémeti
Erdélyi útvonaluk a következő: Békás-szoros - Gyergyószentmiklós - Csíkszereda - Székelyudvarhely - Szováta - Kolozsvár - Zilah - Szatmárnémeti.
Az utolsó romániai pihenőhelyükre Szatmárnémetibe, a jelenlegi számítások szerint szeptember végére érkeznek meg. A petei átkelőn keresztül hagyják majd el Romániát és indulnak neki a Pest megyei Pécelre vezető, egész-nyári küldetésük utolsó szakaszának.

A Robur csapat tagjai: Balázs Ottó, Bencze Levente, Jármi Zsolt, Kalocsai Sándor, Krúdy Szabolcs, Magyar Gábor.

az expedíció honlapja: roburexpedicio.hu

 

Értékelés beiktatása folyamatban...
Értékelés: 4.0 (az 5-ből). 8 értékelés.
Klikkelj a megfelelő számú csillagra, hogy értékelhess.


volt/lesz:

#worldmusic23#zachergaborsm#bálintnap23
2024. április 25. csütörtök,
Ma Márk, holnap Ervin ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Al Pacino, Felipe Massa, Hargitai Bea, Osvárt Andrea, Pjotr Iljics Csajkovszkij.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások